File abdi henteu tiasa dipulangkeun. Naon pilihan terakhir kuring?

Upami file anjeun dieusian ku sadaya enol nalika nganggo metoda ieu pikeun mariksa éta, maka teu aya data anu tiasa dipulut dina file anjeun. Nanging, tong panik. Aya kénéh Chances pikeun meunangkeun deui data anjeun, sapertos kieu:

  1. Disk / drive tempat file anjeun ayana masih tiasa ngandung sababaraha data anu tiasa dipulut. Kanggo sababaraha jinis data, sapertos Outlook atanapi Outlook Express data, anjeun tiasa nganggo DataNumen Outlook Drive Recovery or DataNumen Outlook Express Drive Recovery pikeun nyeken disk / drive sareng ngahanca data anjeun tina éta. Pikeun jinis data sanés, sapertos SQL Server data database, anjeun mimitina tiasa ngadamel gambar disk atanapi drive nganggo DataNumen Disk Image, teras anggo DataNumen SQL Recovery pikeun nyeken file gambar sareng ngahanca data kanggo anjeun.
  2. Naon disk / drive atanapi média panyimpenan anu anjeun parantos nyalin file anjeun, atanapi file anjeun parantos aya tiheula, ogé tiasa ngandung data anu dipikahoyong. Janten anjeun ogé tiasa nganggo metodeu anu sami dina solusi 1 pikeun ngahanca data anjeun.
  3. Anjeun oge bisa taros Kami sareng ngajelaskeun sakabeh prosedur bencana data anjeun sacara rinci. Kami bakal nganalisis kasus anjeun sacara manual sareng sacara ati-ati pikeun ningali naha masih aya kasempetan pikeun ngahanca data nganggo metode anu sanés tradisional.