Kumaha carana ngalereskeun pamisah zip file?

Pikeun ngalereskeun pamisah zip file (anggap nami file mangrupikeun 'mysplit.zip'), punten lakukeun sapertos kieu:

1. download DataNumen File Splitter tur masangkeunana dina komputer anjeun.
2. Start DataNumen File Splitter.
3. Pencét tombol "Gabung".
4. Dina dialog "Gabung", pilih sadaya file pamisah sareng tambihan kana daptar file sumber.
5. Pastikeun urutan bagian dina daptar sami sareng urutan aslina, nyaéta, mysplit.z01 mangrupikeun anu nomer hiji sareng mysplit.z1 anu kadua, sareng sanésna sareng mysplit.zip nyaéta anu terakhir.

Anggo tombol "Pindah Kana Kana" sareng "Pindah Turun" pikeun ngatur urutanna upami perlu. Upami salah sahiji bagéan anu lasut atanapi korup, maka anjeun ngan ukur tiasa teu merhatoskeunana, tapi anjeun tetep kedah ngajaga urutanna. Salaku conto, upami bagian 2 lasut, maka pastikeun bagian anu aya dina daptar nyaéta mysplit.z01, mysplit.z03,…, mysplit.zip.

6. Atur nami file anu dituju, sapertos mysplit_merged.zip
7. Pencét "Start Gabung ”pikeun ngiluan bagian kana file tujuan abdi mysplit_merged.zip.
8. Saatos prosés gabung parantos réngsé, anjeun tiasa start DataNumen Zip Repair sareng ngalereskeun mysplit_merged.zip salaku normal zip file. File anu tetep bakal ngandung data sadaya bagian tina pamisah Zip file. Anjeun tiasa muka kalayan populér Zip Utiliti, sapertos WinZip, WinRARJeung sajabana