Kumaha carana ngajawab kasalahan "Bagikeun pelanggaran"?

Pelanggaran bagi-bagi bakal kajadian nalika anjeun ngalereskeun file anu ogé diilikan ku program anu sanés.

Upami éta, urang nyarankeun anjeun ngalakukeun sapertos kieu:

  1. Ngadamel salinan file korup aslina.
  2. Anggo produk kami pikeun ngalereskeun salinanna sanés file aslina.