Kumaha cara masang gambar anu diciptakeun ku DataNumen Disk Image

Anjeun tiasa nganggo alat gratis OSFMount di https://www.osforensics.com/tools/mount-disk-images.html pikeun masang gambar disk salaku disk atanapi drive.