Kumaha mareuman lisénsi?

Anjeun tiasa mareuman lisénsi ku:

1. Start software éta.
2. Buka tab "Ngeunaan".
3. Di tengah tab, anjeun tiasa ningali inpormasi lisénsi anjeun.
4. Mangga pencét tombol "Pareuman Lisénsi" kanggo ngahasilkeun file pamundut dinonaktipkeun.
5. Punten kirimkeun file ka kami supados urang tiasa ngalengkepan prosés deactivation kanggo anjeun.