Kumaha carana ngalereskeun anu sangkaan zip file?

Data internal sareng struktur anu dibentang Zip file idéntik sareng file split Zip file. Hiji-hijina bédana antara aranjeunna nyaéta nami bagian-bagian file, nyaéta:

Tiap bagian tina pamisah Zip file gaduh ekstensi anu sanés (sapertos 'MySplit.z01', 'MySplit.z02', sareng sajabana, sareng 'MySQL.zip'pikeun bagian tukang). Sedengkeun sadaya bagian tina bentang Zip file ngagaduhan nami anu sami (sapertos 'myspan.zip').

Ku alatan éta, cara pikeun ngalereskeun anu anjeun bentang Zip file sapertos anu sami sareng pamisah Zip file (anggap nami file bentang anjeun mangrupikeun 'myspan.zip'), sukamaha kieu:

1. Ngadamel témporary folder dina hard drive anjeun, asumsina éta nyaéta C: \ TempFolder \.
2. Salin MySpan.zip dina munggaran zip disk ka C: \ TempFolder \ sareng ngaganti nami kana myspan.z01
3. Salin MySpan.zip dina kadua zip disk ka C: \ TempFolder \ sareng ngaganti nami kana myspan.z02
4. Balikan deui léngkah 3 dugi ka MySpan.zip dina sadayana zip disk parantos disalin kana C: \ TempFolder \ sareng diganti nami dumasar kana urutanana. Catetan MySpan.zip dina panungtungan zip disk henteu kedah diganti nami.
5. turutan pitunjuk dina ngalereskeun pamisah zip file pikeun ngalereskeun anu dibentang Zip file.