Kumaha cara uninstall perangkat lunak anjeun?

Anjeun tiasa uninstall perangkat lunak kami ku:

1. Klik "Start Menu ”

2. Klik "Sadaya Program".

3. Milarian anu "DataNumen xxx ” grup program pikeun parangkat lunakna, sareng pencét éta.

4. klik “Cabut DataNumen xxx ” subitem handapeunna pikeun uninstall perangkat lunak urang lengkep.

Alternatipna, anjeun ogé tiasa ngalakukeun éta dina panel kontrol, sapertos kieu:

  1. Klik "Panél Kontrol".
  2. milih "Program"> "Program sareng Fitur ".
  3. Pencet sareng tahan (atanapi pencét-katuhu) dina program anu anjeun badé dihapuskeun sareng pilih "Cabut uninstall" or "Copot pamasangan / Robah". Teras turutan pitunjuk dina layar pikeun uninstall perangkat lunak kami.