Kuring nge-clone gambar C: drive kuring. Kumaha cara mulangkeunana?

Punten lakukeun sapertos kieu pikeun mulangkeun data C: drive anjeun (anggap komputer nganggo C anjeun: drive nyaéta komputer A):

1. Milarian komputer sanés (Komputer B) nganggo Windows & DataNumen Disk Image dipasang.
2. Cabut disk tina komputer A teras pasang kana komputer B.
3. pamakean DataNumen Disk Image pikeun malikkeun gambar deui kana disk / drive anu dipasang.
4. Lepas disk tina komputer B teras pasang deui ka komputer A.
5. Start komputer A.