Kuring dibebaskeun pajak. Kumaha carana nyegah pajak penjualan dina urutan kuring?

urang ngagunakeun MyCommerce.com jeung FastS Spring.com pikeun ngatur transaksi online kami.

  1. Upami anjeun mesen ngalangkungan MyCommerce.com, maka anjeun kedah mayar pajak penjualan dina urutan anjeun heula. Teras saatos paréntah disahkeun, kirimkeun dokumén sertifikasi anu dikaluarkeun pajak anjeun atanapi PPN atanapi ID GST anu valid ka kami, maka kami bakal ngabalikeun duit pajak pikeun anjeun.
  2. Upami anjeun mesen ngalangkungan FastSpring.com, maka anjeun tiasa nyegah pajak tina dikumpulkeun dina urutan anjeun ku nyayogikeun PPN atanapi ID GST anjeun anu sah dina waktos mésér. Widang PPN atanapi GST tiasa atanapi henteu sayogi dumasarkeun nagara anjeun. Nagara-nagara ti Amérika henteu ngagaduhan bidang PPN / GST kumargi henteu berlaku: 

    Maka nagara-nagara ti Éropa atanapi Asia bakal ngagaduhan bidang PPN / GST, sapertos dihandap:

       

    Anjeun tiasa pencét "Enter VAD ID" atanapi Enter GST ID "kanggo masangkeun PPN / GST ID anjeun sasuai.Upami anjeun hilap masukan PPN / GST dina urutan anjeun, atanapi anjeun ngan ukur gaduh sertifikasi anu dibebaskeun tina pajak, maka anjeun tiasa mesen ku pajak penjualan. Sareng saatos paréntah disatujuan, taros Kami pikeun ngabalikeun pajak.