Kumaha ningkatkeun produk kuring?

Mangga parios kami kawijakan ningkatkeun.

Kanggo vérsi démo, anjeun tiasa ningkatkeun ku:

  1. Unduh versi pangénggalna tina halaman wéb kami.
  2. Pasang vérsi anu pang anyarna, anu bakal nyabut vérsi anu lami teras masang versi anyar sacara otomatis.

Kanggo vérsi lengkepna, punten kirimkeun kami ID pesenan anjeun dina pamundut pamutahiran anjeun.

Upami anjeun layak pikeun pamutahiran gratis, maka kami bakal ngirim URL unduhan pikeun vérsi lengkep, babarengan sareng konci lisénsi pikeun ngaktipkeun lisénsi anjeun.

Upami anjeun henteu layak pikeun pamutahiran gratis, maka kami bakal ngintunkeun anjeun URL urutan pikeun vérsi anu ditingkatkeun, sahingga anjeun tiasa neraskeun sareng mayar pembaruan.