Kumaha ngabalikeun duit pesen kuring?

Dumasar kana urang kawijakan ngabalikeun duit, upami anjeun layak pikeun ngabalikeun duit, anjeun tiasa taros Kami sareng kirimkeun pamundut ka kami.

Dina pamundut pamundut anjeun, punten nyayogikeun kami rinci ieu:

  1. Naon masalahna file korup atanapi rusak anjeun?
  2. Naha anjeun ngalaman kasalahan nalika ngagunakeun produk kami? Upami leres, naha anjeun tiasa kersa kirimkeun gambar layar pesen kasalahan ka kami?
  3. Naha produk urang ngalengkepan prosés pamulihan tungtungna? Naha pamulihanana suksés atanapi henteu?
  4. Naha anjeun kéngingkeun data anu dipikahoyong dina hasil pamulihan? Upami henteu, naon data anu anjeun pikahoyong? Anjeun tiasa masihan kami sababaraha conto upami jumlah data ageung.
  5. Naha hasil pamulihan lengkep henteu kapaké pikeun anjeun?

Ogé punten kirimkeun kami log perbaikan.

Pikeun kéngingkeun log perbaikan, punten:

  1. Ngalereskeun file anjeun.
  2. Saatos réparasi, pencét tombol "Simpen Log".
  3. Dina dialog simpen file, pastikeun pilihan "Kalebet Inpormasi Sistem" dipilih.
  4. Simpen log kana file.
  5. make meunangZip or meunangRAR pikeun niiskeun file log sareng ngirim ka kami.

Hatur nuhun pisan kana kerjasama anjeun!