Sabaraha komputer kuring tiasa masang produk anjeun?

Upami anjeun mésér hiji lisénsi, maka anjeun tiasa masang produk kami dina hiji komputer hungkul. Punten perhatoskeun yén anjeun TEU tiasa mindahkeun lisénsi tina hiji komputer kana komputer anu sanés, kecuali upami komputer anu lami henteu bakal dianggo engké deui (ditingalkeun).

Upami anjeun hoyong masang produk kami dina sababaraha komputer, anjeun gaduh 3 pilihan ieu:

  1. Mésér jumlah lisénsi dumasar kana jumlah komputer anu anjeun badé pasang. Kami nawiskeun diskon volume upami anjeun mésér sababaraha lisénsi dina waktos anu sasarengan.
  2. Mésér lisénsi situs supados anjeun tiasa masang parangkat lunak kami dina sajumlah komputer anu teu aya wates dina organisasi anjeun.
  3. Upami anjeun téknisi, sareng hoyong mindahkeun lisénsi tina hiji komputer kana komputer anu sanés, maka anjeun tiasa mésér lisénsi téknis anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngalakukeun éta.

Ngarasa Luncat ka taros Kami upami anjeun resep mésér lisénsi situs atanapi lisénsi téknis.