Naha vérsi lengkep bakal kéngingkeun langkung seueur data tibatan vérsi démo?

teu. Versi demo sareng versi lengkepna nganggo sarua mesin pamulihan. Janten anu anjeun tingali dina sawangan vérsi démo (atanapi file tetep anu dihasilkeun ku versi démo) nyaéta anu bakal anjeun kéngingkeun tina vérsi lengkep.