Naha kuring kedah ngaleupaskeun vérsi démo sateuacan masang vérsi anu lengkep?

Sedengkeun pikeun versi panganyarna tina produk kami, installer versi pinuh sacara otomatis bakal uninstall versi demo sateuacan masang file dina komputer anjeun. Nanging, upami anjeun aya masalah dina pamasangan, langkung saé anjeun uninstall vérsi démo sateuacan masang vérsi lengkep.