Naha kuring tiasa mindahkeun lisénsi tina hiji komputer kana komputer anu sanés?

Upami anjeun mésér lisénsi standar tunggal, maka anjeun TEU BISA mindahkeun lisénsi éta tina hiji komputer kana komputer anu sanés, kecuali upami komputer anu lami henteu bakal dianggo engké deui (ditilar).

Upami anjeun mésér lisénsi teknisi, maka anjeun tiasa mindahkeun lisénsi tina hiji komputer kana komputer anu sanés. Punten taros Kami upami anjeun hoyong mésér lisénsi sapertos kitu.