Naha kuring tiasa ngaluarkeun basis data anu tetep dina format Access 95/97?

Leres, punten laksanakeun sapertos kieu:

  1. Pencét "Pilihan", teras pencét "Pilihan Laju".
  2. Pilih "Output database format" kana "Microsoft Access 95/97 format".
  3. Teras Anjeun tiasa milih database aksés anu rusak sareng ngalereskeunana. Format database output bakal aya dina format Microsoft Access 95/97.