Aya sababaraha barang anu teu dihoyongkeun dina file PST tetep. Kumaha ngaleungitkeun aranjeunna?

DataNumen Outlook Repair/DataNumen Exchange Recovery dirancang pikeun nyeken unggal bait tina koropak Outlook anu korup sareng ngomean unggal inpormasi anu tiasa dipulihkeun, kalebet fragmen data, lost & barang anu dipendakan, ogé barang-barang anu dihapus. Kusabab kitu, dina file PST anu kapok, anjeun panginten mendakan salain ti email normal, aya ogé barang anu dihapus, lost & barang anu dipendakan, ogé komponén email, sapertos lampiran. Urang ngalakukeun ieu kusabab most ti para nasabah tiasa mendakan sadaya barang ieu aya gunana pikeun aranjeunna saatos bencana data lumangsung.

Surélék normal dipulihkeun teras disimpen deui ka folder aslina, sapertos Koropak, Koropak, sareng sajabana Sedengkeun email anu sanés normal bakal dipulihkeun sareng disimpen kana folder "Recovered_Groupxxx".

Upami anjeun henteu hoyong barang anu henteu normal, maka anjeun ngan saukur tiasa ngalakukeun sapertos kieu:

1. Start "DataNumen Outlook Repair”/”DataNumen Exchange Recovery"

2. Buka tab "Pilihan".

3. Pencét tab "Pilihan Lanjut" dina panel kénca.

4. Dina grup "Cageur Barang Dipupus", pupus centang sadaya pilihan.

5. Dina grup "Advanced Recovery", pupus centang sadaya pilihan.

6. Balik kana tab "Perbaikan".

7. Ngalereskeun PST aslina rusak /OST file.

8. Buka file PST tetep anyar. Anjeun bakal mendakan sadaya barang anu teu dihoyongkeun ngaleungit.