Abdi mendakan bug produk anjeun. Naon anu kedah dilakukeun?

Punten punten taros Kami sareng ngajelaskeun bug dina detil.

  1. Upami éta bug leutik, kami bakal ngalereskeun dina 2-3 dinten damel, ngaleupaskeun perbaikan panas kanggo éta, sareng ngawartosan anjeun ngeunaan éta.
  2. Upami éta mangrupikeun bug utama, kami bakal nambihan kana daptar tugas kami sareng nyobian ngalereskeunana dina rilis resmi produk urang salajengna. Punten ngalanggan newsletter kami pikeun kéngingkeun bewara dina rilis énggal.