Kuring meunang kasalahan "Kaluar tina mémori" nalika ngalereskeun PST /OST file. Naon anu kedah dilakukeun?

Éror ieu hartosna PST anjeun /OST file ageung teuing sareng ruang mémori dina sistem anjeun henteu cekap pikeun dipulut deui. Sacara umum, kasalahan ieu lumangsung dina sababaraha komputer low-end, sareng PST /OST file langkung ageung tibatan 50GB.

Ieu sababaraha solusi pikeun kasalahan "Kaluar ingetan":

  1. Pasang produk kami dina komputer anu sanés ku konfigurasi pakakas anu langkung saé sareng cobian deui. Disarankeun nganggo komputer 64bit sareng mémori langkung ti 64GB sareng 64bit Outlook dipasang pikeun ngalaksanakeun tugas. Pikeun 64bit Outlook, anjeun tiasa nganggo 64bit DataNumen Outlook Repair/DataNumen Exchange Recovery anu bakal pinuh nganggo mémori dina sistem anjeun.
  2. Pastikeun aya cukup rohangan disk gratis di C: drive anjeun. Windows bakal ngagunakeun disk space di C: drive salaku mémori virtual. Upami teu aya cekap ruang disk gratis dina C: drive, maka anjeun ogé bakal ngalaman masalah sapertos kitu. Disarankeun nyimpen sahenteuna 100GB rohangan disk gratis dina C: drive anjeun.
  3. Atanapi anjeun tiasa nganggo DataNumen File Splitter pikeun ngabagi PST anjeun /OST file kana sababaraha lembar, masing-masing sakitar ukuran 10GB. Teras lumpat DataNumen Outlook Repair/DataNumen Exchange Recovery pikeun ngalereskeun PST ieu /OST file hiji-hiji atanapi sacara angkatan ngalangkungan fungsi "Batch Perbaikan". Nanging, ku solusi ieu, anjeun tiasa kaleungitan sababaraha data nalika ngabagi PST /OST file sareng sababaraha email aya dina wates file, tapi anjeun tiasa nyegah kasalahan "Kaluar tina ingetan" sareng pulih most tina data.