Kuring gagal ngalereskeun file abdi sareng produk anjeun, naha?

Punten ngahubungi dukungan téknis kami.

Upami tiasa, punten kirimkeun ogé kami log perbaikan. Pikeun kéngingkeun log perbaikan, punten laksanakeun sapertos kieu:

  1. Ngalereskeun file anjeun
  2. Saatos prosés ngalereskeun, pencét tombol "Simpen Log".
  3. Dina dialog simpen file, pastikeun pilihan "Kalebet Inpormasi Sistem" dipilih.
  4. Simpen log kana file.
  5. Komprési file ku WinZip atanapi WinRAR sareng kirimkeun ka kami.

Ogé punten wartoskeun ka kami alesan pikeun korupsi file anjeun sahingga urang tiasa ngalayanan anjeun langkung saé.