Kuring gaduh patarosan / masalah ngeunaan salah sahiji tulisan blog anjeun. Naon anu kedah dilakukeun?

Hapunten, tapi kami pagawé pondok kitu we NOT nyayogikeun dukungan dina tulisan blog kami di https://www.datanumen.com/blogs/. Pikeun patalékan atanapi masalah perkawis tulisan blog kami, mangga cobian post aranjeunna dina forum online patali. Pikeun kéngingkeun pitulungan ngeunaan cara ngagunakeun sareng ngarobih kode VBA dina tulisan kami, anjeun ogé tiasa post patarosan anjeun ngeunaan forum pangembangan online anu aya hubunganana.

Hatur nuhun pisan kana pamahaman anjeun!