Kanggo pesenan énggal, DataNumen bakal nawiskeun hiji bulan gratis dukungan sareng perawatan saatos anjeun mésér produk kami. Saatos éta, anjeun kedah ngalanggan kami Rencana Dukungan sareng Pangropéa Taunan atanapi mayar unggal insiden dukungan sareng pangropéa.

Pikeun paréntah pamutahiran, DataNumen moal nawiskeun dukungan sareng perawatan gratis, kecuali upami anjeun parantos ngalanggan kami Rencana Dukungan sareng Pangropéa Taunan.

Punten taros Kami pikeun terang inpormasi langkung lengkep sareng kumaha ngalengkepan pamayaran kanggo dukungan sareng perawatan.