Kaanggotaan Organisasi Internasional

DataNumen merhatoskeun pisan kana patukeuran sareng kerjasama internasional. Éta ngagaduhan seueur kaanggotaan sareng kemitraan sareng organisasi nasional sareng internasional anu penting. Kami ngajaga hubungan anu caket sareng lembaga anu didaptarkeun di dieu, tapi DataNumen ogé aktip dina rupa-rupa inisiatif sareng kemitraan sanésna dina bidang parangkat lunak, pakumpulan umum, hubungan lingkungan sareng sosial.

Asosiasi Industri Perangkat Lunak & Émbaran

Asosiasi Industri Perangkat Lunak & Émbaran mangrupikeun salah sahiji most asosiasi perdagangan penting pikeun parangkat lunak jeung industri kontén digital. SIIA nyayogikeun jasa global dina hubungan pamaréntah, pamekaran bisnis, pendidikan perusahaan sareng perlindungan intelektual ka perusahaan terkemuka.

Organisasi Penjual Perangkat Lunak Independen

Organisasi Penjual Perangkat Lunak Independen

Organisasi Vendor Parangkat Lunak Bebas (OISV) mangrupikeun koperasi perusahaan pangembang, pamasar, distributor, sareng pangecér anu ngagabungkeun pikiran sareng ideu na pikeun nyiptakeun parangkat lunak sareng prakték anu hadé pikeun sadayana. OISV didasarkeun kana nilai-nilai kasetaraan, démokrasi, kajujuran, solidaritas sareng ngabantosan batur pikeun ngahontal tujuanana.

Profesional Industri Parangkat Lunak

Profesional Industri Parangkat Lunak

Profesional Industri Parangkat Lunak mangrupikeun salah sahiji grup panggedéna sadunya anu ngagambarkeun anggota industri parangkat lunak, kalayan langkung ti 2400 anggota di 93 nagara.

Asosiasi Profesional Perangkat Lunak Profesional Parangkat Lunak

Asosiasi Profesional Perangkat Lunak Profesional Parangkat Lunak

AISIP mangrupikeun asosiasi profesional pikeun jalma anu damel di industri parangkat lunak mandiri. Most Anggota AISIP ngical parangkat lunak sareng jasa tina halaman wébna, sareng ngupayakeun nawiskeun produk anu berharga sareng berharga bari nyiptakeun panghasilan.

Koperasi Perangkat Lunak Atikan

Koperasi Perangkat Lunak Atikan

ESC (Educational Software Cooperative) mangrupikeun perusahaan nirlaba ngahijikeun pamekar, penerbit, distributor sareng pangguna parangkat lunak pendidikan.

Asosiasi Pamulihan Data Profesional Internasional

Asosiasi Pamulihan Data Profesional Internasional

IPDRA (International Professional Data Recovery Association) dibentuk pikeun ngabantosan organisasi sareng individu anu kagungan lost data ku ngarahkeun aranjeunna ka perusahaan Pamulihan Data anu mumpuni, ngalaman sareng bijil.