Gejala:

Anjeun tiasa muka polder dina folder offline (.ost) file, tapi henteu tiasa nyingkronkeunana sareng server Exchange, atanapi mendakan sababaraha seratan kasalahan sinkronisasi anu dipidangkeun dina log sinkronisasi dina folder Barang Anu Hapus.

Penjelasan anu Tepat:

Éror ieu hartosna anjeun OST file rusak, atanapi salah sahiji atanapi langkung pesen email dina OST file rusak sareng prosés sinkronisasi moal tiasa ngabenerkeunana.

leyuran:

Upami salah sahiji atanapi sababaraha pesen email anu salah anu nyababkeun kasalahan, maka kadang anjeun ngan saukur tiasa mupus pesen-pesen ieu pikeun méréskeun kasalahan. Ogé Microsoft nyayogikeun OST Alat Pariksa Integritas anu tiasa ngalereskeun sababaraha kasalahan sinkronisasi minor ogé. Nanging, pikeun most kasus, solusi anu pangsaéna pikeun nyegah leungitna data sareng kasalahan salajengna nyaéta ngagunakeun DataNumen Exchange Recovery, sukamaha kieu:

  1. Tutup Microsoft Outlook sareng aplikasi sanés anu tiasa aksés kana OST file.
  2. néangan OST file anu nyababkeun kasalahan. Anjeun tiasa nangtoskeun lokasi file dumasar kana sipat anu dipidangkeun dina Outlook. Atanapi nganggo neangan fungsi dina Windows pikeun milarian OST file.
  3. Cageur data offline dina OST file. Saham di OST file ngandung data offline, kalebet pesen surat sareng sadaya item sanésna, dina kotak surat Exchange anjeun, anu penting pisan pikeun anjeun. Pikeun cageur sareng nyalametkeun data ieu, anjeun kedah make DataNumen Exchange Recovery pikeun nyeken dina OST file, pulih data di jerona, sareng simpen kana file Outlook PST gratis sahingga anjeun tiasa ngakses sadaya pesen sareng item nganggo Outlook kalayan gampang sareng éfisién.
  4. Cadangan aslina OST file. Demi kaamanan, anjeun langkung hadé nyadangkeun éta.
  5. Ngaganti nami atanapi ngahapus aslina OST file.
  6. Ngalereskeun kasalahan. Pastikeun setélan pikeun akun email Exchange dina Outlook leres, sareng Outlook tiasa suksés kana sérver Exchange anjeun. Teras restart Outlook sareng kirimkeun / nampi email anjeun dina kotak surat Exchange anu saluyu, anu bakal ngantepkeun Outlook ngadamel file folder offline anyar sacara otomatis sareng nyingkronkeun data na sareng kotak surat Exchange. Upami metoda ieu henteu jalan, maka profil surat anjeun ayeuna henteu leres, sareng anjeun kedah ngahapus sareng nyiptakeun anu énggal, sapertos kieu:
    • 6.1 Tutup Microsoft Outlook.
    • 6.2 Pencét Start, Lajeng klik Panél kontrol.
    • 6.3 Pencét Pindah kana Tampilan Palasik upami anjeun nganggo Windows XP atanapi vérsi anu langkung luhur.
    • 6.4 Klik dua kali pos.
    • 6.5 Dina Siapkeun Surat kotak dialog, klik Tembongkeun Propil.
    • 6.6 Pilih salah sahiji profil anu salah dina daptar teras pencét mindahkeun pikeun nyabutkeunna.
    • 6.7 Balikan deui 6.6 dugi sadayana propil lepat dihapus.
    • 6.8 Pencét nambah pikeun nyiptakeun profil anyar sareng nambihan akun email numutkeun setélan na dina sérver.
    • 6.9 S.tart Outlook sareng nyingkronkeun deui kotak surat Exchange anjeun, anjeun bakal mendakan masalah éta ngaleungit.
  7. Impor data anu kapok dina léngkah 3. Saatos Anjeun OST masalah file direngsekeun, tetep anyar OST file pikeun kotak surat Exchange kabuka, teras buka file PST anu dihasilkeun dina léngkah 3 ku Outlook. Kusabab éta ngandung sadaya data anu kapok dina aslina anjeun OST file, anjeun tiasa nyalin barang-barang anu diperyogikeun pikeun anu anyar OST file sakumaha diperlukeun.

Rujukan: