Modeu Pamulihan Bursa:

Microsoft Outlook 2003 sareng versi anu langkung anyar ngenalkeun fitur anyar anu disebat Mode Bursa Cache, anu saleresna mangrupikeun pérsi ningkat tina folder offline dina versi Outlook anu lami. Mode Bursa Cache nyayogikeun seueur fungsi pikeun nyingkronkeun sareng operasi offline éfisién sareng merenah. Salah sahijina nyaéta Modeu Pamulihan Bursa.

Nalika server Exchange, database, atanapi mailbox aya hubunganana sareng folder offline (.ost) file disetel ulang, atanapi aya anu teu cocog antara kotak surat Exchange sareng OST file, teras upami anjeun ngajalankeun Outlook 2002 atanapi vérsi anu langkung lami, atanapi ngajalankeun Outlook 2003 sareng vérsi anu langkung énggal tapi parantos Mode Bursa Cache dinonaktipkeun, sareng milih damel online, maka Outlook bakal nyiptakeun anu énggal OST file pikeun kotak surat anyar. Anu sepuh OST file moal dihapus, tapi anjeun moal tiasa ngaksés data dina éta. Engké nalika kotak surat aslina sayogi deui, anjeun bakal tiasa ngakses data dina anu lami OST file, tapi anu dina anyar OST file moal diaksés deui. Upami anjeun kedah ngaksés data dina duanana OST file, anjeun kedah ngédit propil Outlook sacara manual pikeun pangalihan ka anu saluyu OST file, anu raoseun pisan.

Nanging, upami anjeun nganggo Outlook 2003 sareng vérsi anu salajengna, sareng Mode Bursa Cache diaktipkeun, maka anjeun bakal ningali pesen peringatan ieu saatos kotak surat Exchange anjeun direset atanapi teu saluyu:

Exchange ayeuna dina modeu pamulihan. Anjeun tiasa nyambung kana sérver Exchange anjeun nganggo jaringan, damel offline, atanapi ngabolaykeun logon ieu.

anu nunjukkeun Outlook sareng Exchange ayeuna aya di Modeu Pamulihan Bursa.

nalika di Modeu Pamulihan Bursa, anjeun gaduh dua pilihan:

  • Modeu offline. Lamun milih gawé offline, anjeun tiasa aksés kana data anu lami OST file, tapi henteu ka server Exchange. Anu sepuh OST file masih tiasa diaksés dina modeu offline.
  • Modeu online. Lamun milih nyambungan, anjeun tiasa aksés kana server Exchange, tapi henteu ka anu lami OST file. Upami anjeun hoyong aksés kana data anu lami OST file, anjeun tiasa kaluar ti Outlook sareng start deui di Modeu Offline.

Janten, ku milih pilihan anu béda, anjeun tiasa ngaksés anu lami OST file atanapi kotak surat énggal dina sérver Exchange sacara selektif.

In Modeu Pamulihan Bursa, Anjeun tiasa ngarobah anu lami OST file kana file PST pikeun hijrah data na kana kotak surat Exchange anu énggal.

Upami engké kotak surat Exchange lami pakait sareng anu lami OST file sayogi deui, teras ku milih nyambungan, anjeun bakal kaluar Modeu Pamulihan Bursa otomatis.

Nanging, upami kotak surat teu sayogi salamina, atanapi éta henteu saluyu sareng anu lami OST file kusabab OST file korupsi, teras kumaha kaluar Modeu Pamulihan Bursa sareng ngajantenkeun Outlook tiasa dianggo normal deui? Ieu di handap aya jawaban.

Kaluar Modeu Pamulihan Bursa sareng Gawe Biasa Deui:

Upami kotak surat Exchange henteu sayogi salamina, atanapi éta henteu saluyu sareng anu lami OST file kusabab korupsi file, maka punten laksanakeun sakumaha ieu kaluar Modeu Pamulihan Bursa sareng ngantepkeun Outlook jalan normal deui:

  1. Tutup Microsoft Outlook sareng aplikasi sanés anu tiasa nganjang kana file anu lami OST file.
  2. Milarian anu lami OST file. Anjeun tiasa nganggo neangan fungsi dina Windows pikeun milarian OST file. Atanapi milarian dina lokasi anu parantos ditangtoskeun pikeun file.
  3. Nyalametkeun data offline dina baheula OST file. Anu sepuh OST file ngandung data offline, kalebet pesen surat sareng sadaya item sanésna, dina kotak surat Exchange lami anjeun, anu penting pisan pikeun anjeun. Pikeun nyalametkeun data ieu, anjeun kedah make DataNumen Exchange Recovery pikeun nyeken anu lami OST file, pulih data di dinya, sareng simpen kana file Outlook PST sahingga anjeun tiasa ngakses sadaya pesen sareng item dina Outlook kalayan gampang sareng éfisién.
  4. Cadangan anu lami OST file. Demi kaamanan, anjeun langkung hadé nyadangkeun éta.
  5. Pareuman Mode Cache Exchange.5.1 S.tart Outlook.
    5.2 Dina pakakas menu, klik Rekening E-Mail, klik Tingali atanapi gentos akun e-mail anu aya, Lajeng klik Teras.
    5.3 Dina Outlook ngolah e-mail pikeun akun ieu dina urutan ieu daptar, pencét akun e-mail Exchange Server, teras pencét ngarobah.
    5.4 Dina handapeun Microsoft Exchange Server, klik pikeun mersihan Anggo Mode Cache Exchange kotak pariksa.
    5.5 Kaluar Outlook.
  6. Ngaganti nami atanapi mupus anu lami OST file.
  7. Hurungkeun Cache Exchange Mode.7.1 S.tart Outlook.
    7.2 Dina pakakas menu, klik Rekening E-Mail, klik Tingali atanapi gentos akun e-mail anu aya, Lajeng klik Teras.
    7.3 Dina Outlook ngolah e-mail pikeun akun ieu dina urutan ieu daptar, pencét akun e-mail Exchange Server, teras pencét ngarobah.
    7.4 Dina handapeun Microsoft Exchange Server, pencét pikeun ngaktipkeun Anggo Mode Cache Exchange kotak pariksa.
    7.5 Kaluar Outlook.
  8. Ngawangun deui anu énggal OST Berkas. restart Outlook sareng pastikeun setélan pikeun akun kotak surat Exchange anu anyar di Outlook leres, sareng Outlook tiasa suksés kana sérver Exchange anjeun. Teras kirimkeun / nampi email anjeun dina kotak surat Exchange anu saluyu, anu bakal ngantepkeun Outlook ngadamel file folder offline anyar sacara otomatis sareng nyingkronkeun data na sareng kotak surat Exchange. Upami metoda ieu henteu jalan, maka profil surat anjeun ayeuna henteu leres, sareng anjeun kedah mupus sareng ngadamel anu énggal, sapertos kieu:
    • 8.1 Tutup Microsoft Outlook.
    • 8.2 Pencét Start, Lajeng klik Panél kontrol.
    • 8.3 Pencét Pindah kana Tampilan Palasik upami anjeun nganggo Windows XP atanapi vérsi anu langkung luhur.
    • 8.4 Klik dua kali pos.
    • 8.5 Dina Siapkeun Surat kotak dialog, klik Tembongkeun Propil.
    • 8.6 Pilih salah sahiji profil anu salah dina daptar teras pencét mindahkeun pikeun nyabutkeunna.
    • 8.7 Balikan deui 8.6 dugi sadayana propil lepat dihapus.
    • 8.8 Pencét nambah pikeun nyiptakeun profil anyar sareng nambihan akun email numutkeun setélan na dina sérver Exchange.
    • 8.9 S.tart Outlook sareng nyingkronkeun deui kotak surat Exchange anjeun, anjeun bakal kaluar Modeu Pamulihan Bursa.
  9. Impor data anu kapok dina léngkah 3. Saatos anjeun kaluar Modeu Pamulihan Bursa, jaga anu énggal OST file pikeun kotak surat Exchange kabuka, teras buka file PST anu dihasilkeun dina léngkah 3 ku Outlook. Sakumaha éta ngandung sadaya data anu kapok dina anu lami OST file, anjeun tiasa nyalin barang-barang anu diperyogikeun pikeun anu anyar OST file sakumaha diperlukeun.

Rujukan: