Gejala:

Nalika nganggo Microsoft Outlook pikeun muka atanapi nyingkronkeun folder offline (.ost) file, anjeun ningali pesen kasalahan ieu:

Teu tiasa ngagedekeun folder. Sét folder teu tiasa dibuka. Kasalahan tiasa dideteksi dina file xxxx.ost. Kaluar sadaya aplikasi anu diaktipkeun ku mail, teras nganggo Alat Perbaikan Koropak.

dimana 'xxxx.ost'nyaéta nami anu folder offline (.ost) file didamel ku Outlook nalika éta damel sareng kotak surat Exchange sacara offline. Anjeun panginten henteu wawuh kana file sabab didamel sacara implisit.

Penjelasan anu Tepat:

Nalika anjeun OST file janten rusak atanapi rusak, sareng teu tiasa diolah ku Microsoft Outlook, éta bakal ngalaporkeun kasalahan ieu.

leyuran:

Pikeun méréskeun kasalahan ieu sareng nyegah kaleungitan data, punten laksanakeun sapertos kieu:

  1. Tutup Microsoft Outlook sareng aplikasi sanés anu tiasa aksés kana OST file.
  2. néangan OST file anu nyababkeun kasalahan. Dumasar kana inpormasi dina pesen kasalahan, anjeun tiasa sacara gampil mendakan file éta. Anjeun tiasa ogé ngagunakeun neangan fungsi dina Windows pikeun milarian OST file.
  3. Cageur data offline dina OST file. Saham di OST file ngandung data offline, kalebet pesen surat sareng sadaya item sanésna, dina kotak surat Exchange anjeun, anu penting pisan pikeun anjeun. Pikeun cageur sareng nyalametkeun data ieu, anjeun kedah make DataNumen Exchange Recovery pikeun nyeken dina OST file, pulih data di dinya, sareng simpen kana file Outlook PST sahingga anjeun tiasa ngakses sadaya pesen sareng item nganggo Outlook kalayan gampang sareng éfisién.
  4. Cadangan aslina OST file. Demi kaamanan, langkung saé anjeun nyadangkeun éta.
  5. Ngaganti nami atanapi ngahapus aslina OST file anu nyababkeun masalah.
  6. Ngalereskeun kasalahan. Pastikeun setélan akun email di Outlook leres, sareng Outlook tiasa nyambung ka sérver Exchange anjeun leres. Teras restart Outlook sareng kirimkeun / nampi email anjeun dina kotak surat Exchange anu saluyu, anu bakal ngantepkeun Outlook nyiptakeun anu anyar OST file sacara otomatis sareng singkronkeun data na sareng kotak surat Exchange. Upami metode ieu henteu jalan, maka profil surat anjeun ayeuna teu leres, anjeun kedah ngahapus sareng ngadamel anu énggal, sapertos kieu:
    • 6.1 Tutup Microsoft Outlook.
    • 6.2 Pencét Start, Lajeng klik Panél kontrol.
    • 6.3 Pencét Pindah kana Tampilan Palasik upami anjeun nganggo Windows XP atanapi vérsi anu langkung luhur.
    • 6.4 Klik dua kali pos.
    • 6.5 Dina Siapkeun Surat kotak dialog, klik Tembongkeun Propil.
    • 6.6 Pilih salah sahiji profil anu salah dina daptar teras pencét mindahkeun pikeun nyabutkeunna.
    • 6.7 Balikan deui 6.6 dugi sadayana propil lepat dihapus.
    • 6.8 Pencét nambah pikeun nyiptakeun profil anyar sareng nambihan akun email numutkeun setélan na dina sérver.
    • 6.9 S.tart Outlook sareng nyingkronkeun deui kotak surat Exchange anjeun, anjeun bakal mendakan masalah éta ngaleungit.
  7. Impor data anu kapok dina léngkah 3. Saatos Anjeun OST masalah file direngsekeun, tetep anyar OST file pikeun kotak surat Exchange kabuka, teras buka file PST anu dihasilkeun dina léngkah 3 ku Outlook. Kusabab éta ngandung sadaya data anu kapok dina aslina anjeun OST file, anjeun tiasa nyalin barang-barang anu diperyogikeun pikeun anu anyar OST file selektif.

Rujukan: