Naon anu diageungkeun OST Masalah File?

Microsoft Outlook 2002 sareng vérsi handap ngabatesan ukuran folder offline (OST) file kana 2GB. Nalika file ngahontal atanapi ngaleuwihan wates éta, anjeun bakal mendakan salah sahiji atanapi langkung tina kasalahan ieu:

  • Teu tiasa muka atanapi muka OST file pisan.
  • Henteu tiasa nambihan data anyar kana OST file.
  • Teu tiasa nyinkronkeun OST file sareng séntral Exchange.
  • Tingali sababaraha pesen kasalahan nalika prosés sinkronisasi.

Ieu disebut ageung OST masalah file.

Microsoft Outlook sareng Exchange henteu ngagaduhan fungsi internal pikeun nyalametkeun ukuranana ageung OST file. Microsoft ngan ukur ngarilis sababaraha bungkus jasa sahingga nalika OST ukuran file ngadeukeutan wates 2GB, Outlook bakal nunjukkeun sababaraha pesen kasalahan sareng lirén nampi data anyar. Mékanisme ieu, dugi ka batas anu tangtu, tiasa nyegah OST file ti janten ageung. Tapi sakali wates éta ngahontal, anjeun boro tiasa ngalakukeun nanaon OST file, sapertos ngirim / nampi email, ngadamel janji, nyerat catetan, singkronisasi, sareng sajabana, kacuali anjeun ngaleungitkeun seueur data tina OST file sareng kompak teras teraskeun kanggo ngirangan ukuran na kirang ti 2GB. Ieu raoseun pisan upami data di OST file tambuh ageung sareng ageung.

Kusabab Microsoft Outlook 2003, anyar OST format file dikenalkeun, anu ngadukung Unicode sareng henteu gaduh wates ukuran 2GB deui. Maka, upami anjeun nganggo Microsoft Outlook 2003 sareng vérsi anu langkung luhur, sareng anu OST file didamel dina format Unicode énggal, maka anjeun teu kedah hariwang ngeunaan masalah ageung.

Gejala:

1. Nalika anjeun nyobian ngamuat ukuranana ageung OST file, anjeun bakal ningali pesen kasalahan, sapertos:
Kasalahan parantos kauninga dina file xxxx.ost. Kaluar sadaya aplikasi anu diaktipkeun ku mail, teras nganggo Alat Perbaikan Koropak.
dimana 'xxxx.ost'nyaéta nami anu OST file pikeun dimuat.
2. Nalika anjeun nyobian nambihan pesen énggal atanapi objék sanés ka OST file, ku sinkronisasi atanapi operasi anu sanés, sareng salami prosés na, éta OST file ngahontal atanapi ngalangkungan 2GB, anjeun bakal mendakan Outlook lirén lirén nampi data anyar waé tanpa aya keluhan, atanapi anjeun bakal ningali pesen kasalahan, sapertos:
Tugas 'Microsoft Exchange Server' dilaporkeun kasalahan (0x00040820): 'Kasalahan dina sinkronisasi tukang. Dina most kasus, inpormasi salengkepna sayogi dina log sinkronisasi dina folder Barang Dipupus. '
or
Kasalahan dina singkronisasi tukang. Dina most kasus, inpormasi lengkep sayogi dina log singkronisasi dina folder Barang Hapus.
or
Teu tiasa nyalin barang.

leyuran:

Sakumaha didadarkeun di luhur, Microsoft henteu ngagaduhan cara anu nyugemakeun pikeun méréskeun ukuranana ageung OST masalah file. Solusi anu pangsaéna nyaéta produk kami DataNumen Exchange Recovery. Éta tiasa pulih ageung teuing OST file gampang sareng éfisién. Pikeun ngalakukeun ieu, aya dua cara alternatif:

  1. Upami anjeun gaduh Outlook 2003 atanapi vérsi anu langkung luhur dipasang dina komputer lokal anjeun, maka anjeun tiasa ngarobih ageung teuing OST file kana file PST dina format unicode Outlook 2003 énggal, anu henteu ngagaduhan wates 2GB deui. Ieu cara anu pikaresep.
  2. Upami anjeun ngan ukur gaduh Outlook 2002 atanapi vérsi anu langkung handap dipasang, maka anjeun tiasa meulah ukuranana ageung OST file kana sababaraha file PST anu langkung alit. Unggal file PST ngandung sabagian data dina aslina OST file, tapi éta kirang ti 2GB sareng bebas saling supados anjeun tiasa aksés sacara misah nganggo Outlook 2002 atanapi vérsi anu langkung handap. Cara ieu sakedik nyusahkeun sabab anjeun kedah ngatur sababaraha file PST saatos operasi pamisah. Sareng anjeun masih kedah nyanghareupan masalah ageung teuing nalika file PST ngahontal 2GB engké.

Rujukan: