Catetan: Upami anjeun gaduh Outlook 2003 atanapi vérsi anu langkung luhur dipasang, kami nyarankeun anjeun nganggo metoda ieu cageur teuing anjeun OST file gantina. Upami teu kitu, punten anggo metode dina panduan ieu.

lamun Anjeun OST file didamel ku Microsoft Outlook 2002 atanapi vérsi handap, sareng ukuran na ngahontal atanapi ngaleuwihan 2GB, anjeun bakal karandapan oversized OST masalah file sareng henteu tiasa beroperasi OST file deui. Bisi sapertos kitu, anjeun tiasa nganggo DataNumen Exchange Recovery pikeun ngabagi ukuranana ageung OST file kana sababaraha file PST langkung alit anu kirang ti 2GB sareng cocog sareng Outlook 2002 sareng vérsi anu langkung handap. Teras Anjeun tiasa nganggo Outlook 2002 atanapi vérsi handap pikeun muka file PST anu dibagi hiji-hiji sareng ngaksés data na tanpa aya masalah.

Start DataNumen Exchange Recovery.

Catetan: Sateuacan meulah ageung teuing OST file sareng DataNumen Exchange Recovery, punten tutup Microsoft Outlook sareng aplikasi sanés anu tiasa ngaksés atanapi ngarobih ieu OST file.

Pindah ka kosong tab, teras pilih pilihan ieu:
kosong
tur nyetel wates ukuran kana nilai kirang ti 2GB. Disarankeun nganggo nilai anu ngan ukur pecahan tina 2GB sahingga file PST anjeun moal dugi deui ka 2GB, contona, 1000MB. Punten perhatoskeun unit na MB.

Balik deui ka kosong tab.

Pilih ukuran anu ageung OST file pikeun dibagi:

kosong

Anjeun tiasa masukan ageung teuing OST nami file langsung atanapi klik dina Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih OST file. Anjeun tiasa ogé klik dina Manggih tombol pikeun milarian ageung teuing OST file pikeun dibagi dina komputer lokal.

Sacara standar, iraha DataNumen Exchange Recovery nyeken sareng meulah sumberna ageung OST file kana sababaraha file PST anu langkung alit, file PST anu dibagi heula dingaranan xxxx_fixed.pst, anu kadua nyaéta xxxx_fixed_1.pst, anu katilu nyaéta xxxx_fixed_2.pst, sareng sajabana, dimana xxxx mangrupikeun nami sumber anu ageung OST file. Salaku conto, pikeun sumber ageung OST file Sumber.ost, sacara standar, file PST anu munggaran dibagi janten Source_fixed.pst, sareng anu kadua janten Source_fixed_1.pst, sareng anu katilu janten Source_fixed_2.pst, jst.

Upami anjeun hoyong nganggo nami sanés, punten pilih atanapi setkeun saluyu na:

kosong

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami file PST kaluaran sacara langsung atanapi pencét kana Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih nami file PST.

Kusabab urang ngan ukur gaduh Outlook 2002 atanapi vérsi anu langkung handap dipasang, urang kedah nyetél format file PST kaluaran kana "Outlook 97-2002" dina combo kosong disisi kotak édisi file kaluaran. Upami anjeun nyetél pormat kana "Otomatis Ditangtoskeun", teras DataNumen Exchange Recovery bakal ngahasilkeun file PST kaluaran anu cocog sareng Outlook anu dipasang dina komputer lokal.

Klik Start Perbaikan tombol, jeung DataNumen Exchange Recovery bakal start scanning sumberna ageung OST file, pulih sareng kumpulkeun data di jerona, teras nempatkeun kana file PST pamisah anyar anu namina disetél dina Léngkah 5. Urang bakal nganggo Source_fixed.pst salaku conto.

Nalika ukuran Source_fixed.pst ngahontal wates anu tos ditangtoskeun dina Léngkah 2, DataNumen Exchange Recovery bakal nyiptakeun file PST énggal kadua anu disebat Source_fixed_1.pst, sareng cobian nempatkeun data sésana kana file éta.

Nalika file anu kadua ngahontal wates anu tos ditangtoskeun deui, DataNumen Exchange Recovery bakal nyiptakeun file PST anyar katilu anu disebut Source_fixed_2.pst pikeun nampung data sésana, sareng sajabina.

Dina prosés, bar kamajuan
DataNumen Access Repair Bar kamajuan

bakal maju sasuai pikeun nunjukkeun kamajuan pamisah.

Saatos prosés pamisah, upami aya data anu hijrah kana file PST anu hasil, anjeun bakal ningali kotak pesen sapertos kieu:
kosong

Ayeuna anjeun tiasa muka file PST anu dipisahkeun hiji-hiji nganggo Microsoft Outlook 2002 atanapi versi anu langkung handap. Sareng anjeun bakal mendakan sadaya data anu asli ageung OST file sumebar di antara file PST anu dibagi ieu.

Catetan: Versi demo bakal nembongkeun kotak pesen ieu pikeun nunjukkeun kasuksésan prosés pamisah:

kosong

Teras Anjeun tiasa muka file PST anu dibagi nganggo Microsoft Outlook 2002 atanapi vérsi anu langkung handap. Nanging, pikeun unggal pesen sareng lampiran dina file PST anu dipisahkeun, eusina bakal diganti ku inpormasi démo ieu:

kosong

Pikeun kéngingkeun kontén anu saleresna, punten mesen vérsi lengkep.