OST Alat Pariksa Integritas (Scanost)

kira-kira OST Alat Pariksa Integritas (Scanost):

Microsoft nyayogikeun OST Alat Pariksa Integritas, disebut ogé scanost, éta tiasa dianggo pikeun mariksa sareng ngalereskeun kasalahan dina lokal Anjeun OST file nalika anjeun ngalaman kasalahan dina nyingkronkeun OST file sareng séntral Exchange. Nyekenost bakal ngabandingkeun data antara lokal OST file sareng sérpér Exchange, mendakan naon waé anu teu konsistén sareng kasalahan, teras cobian ngalereskeunana. Nyekenost dipasang sareng Outlook. Anjeun tiasa milarian "scanost.exe "dina komputer lokal anjeun pikeun kéngingkeunana.

DataNumen Exchange Recovery nyaéta Langkung Langkung Hadé tibatan Scanost:

Padahal scanost tiasa janten sababaraha bantosan dina ngalereskeun sauyunan sareng kasalahan dina OST file, DataNumen Exchange Recovery langkung saé pisan, sabab:

Kasimpulanana, DataNumen Exchange Recovery jauh leuwih hadé tibatan scanost. Iraha waé anjeun ngalaman masalah atanapi kasalahan OST file, anjeun kedah nganggo DataNumen Exchange Recovery pikeun méréskeunana.

Rujukan: