Nalika anjeun nganggo Microsoft Outlook pikeun muka a korup or yatim folder offline (OST) file, atanapi nyingkronkeunana sareng server Exchange, anjeun bakal mendakan sababaraha seratan kasalahan, anu panginten tiasa ngabingungkeun anjeun. Kusabab kitu, di dieu urang bakal nyobian daptar sadaya kamungkinan kasalahan, diurutkeun numutkeun frékuénsi anu kajantenan. Pikeun unggal kasalahan, urang bakal ngajelaskeun gejalana, ngajelaskeun alesan anu tepat na sareng masihan solusina, supados anjeun tiasa ngartos aranjeunna langkung saé. Di handap ieu kami bakal nganggo 'filename.ost'pikeun nganyatakeun Exchange anu lepat anjeun OST nami file.

Sumawona, nalika nganggo folder offline (OST) file ku server Microsoft Exchange, anjeun ogé tiasa sering waé ngalaman masalah sapertos kieu, anu tiasa direngsekeun ku DataNumen Exchange Recovery gampang.