Kusabab Microsoft Outlook moal tiasa dibuka folder offline (OST) file langsung, nalika anjeun kedah ngaksés data dina OST file, anjeun kedah ngarobih kana file PST anu tiasa dikenal ku Outlook.

Sababaraha kaayaan umum nalika anjeun kedah ngarobih OST ka PST nyaéta:

  • Kotak surat Exchange anu aya hubunganana sareng OST file henteu sayogi kusabab sababaraha alesan sareng OST file yatim piatu. Anjeun kedah kéngingkeun data tina éta.
  • nu OST file rusak atanapi rusak. Anjeun hoyong cageur data di jerona.
  • Anjeun hoyong kéngingkeun sababaraha data anu ngan ukur aya di lokal OST file.

jeung DataNumen Exchange Recovery, anjeun tiasa ngarobih OST file kana file PST kalayan gampang sareng éfisién.

Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

Pikeun ngarobih OST kana file PST, punten laksanakeun sapertos kieu:

Start DataNumen Exchange Recovery.

Catetan: Sateuacan ngarobah éta OST file kana file PST nganggo DataNumen Exchange Recovery, punten tutup Microsoft Outlook sareng aplikasi sanés anu tiasa ngaksés atanapi ngarobih ieu OST file.

pilih OST file pikeun dirobah:

kosong

Anjeun tiasa masangkeun OST nami file langsung atanapi klik dina Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih file na. Anjeun tiasa ogé klik dina Manggih tombol pikeun milarian OST file pikeun dirobah dina komputer lokal.

Sacara standar, DataNumen Exchange Recovery bakal ngarobah éta OST file kana file PST énggal anu disebat xxxx_recovered.pst, dimana xxxx mangrupikeun nami sumberna OST file. Salaku conto, pikeun sumber OST file Sumber.ost, file PST anu dirobah standar bakal Source_recovered.pst. Upami anjeun hoyong nganggo nami sanés, punten pilih atanapi setkeun saluyu na:

kosong

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami file PST langsung atanapi pencét kana Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih nami file PST.

Klik Start Pamulihan tombol, jeung DataNumen Exchange Recovery bakal start scanning sareng ngarobih data tina sumberna OST file kana file PST tujuan. Bar kamajuan

DataNumen Access Repair Bar kamajuan

bakal nunjukkeun kamajuan konvérsi.

Saatos prosés konvérsi, upami data parantos hasil dirobih, anjeun bakal ningali kotak pesen sapertos kieu:
kosong

Ayeuna anjeun tiasa muka file PST anu dirobih ku Microsoft Outlook sareng ngaksés data dina éta.

Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan