Catetan: Anjeun kedah gaduh Outlook 2003 atanapi vérsi anu langkung luhur dipasang dina komputer lokal anjeun pikeun ngagunakeun cara dina pituduh ieu.

lamun Anjeun OST file didamel ku Microsoft Outlook 2002 atanapi vérsi handap, sareng ukuran na ngahontal atanapi ngaleuwihan 2GB, anjeun bakal karandapan oversized OST masalah file sareng henteu tiasa beroperasi OST file deui. Bisi sapertos kitu, anjeun tiasa nganggo DataNumen Exchange Recovery pikeun nyeken ageung teuing OST file, candak sadaya data di dinya, sareng simpen kana file PST énggal dina format unicode Outlook 2003 anu teu ngagaduhan wates ukuran 2GB deui. Teras Anjeun tiasa nganggo Outlook 2003 atanapi vérsi anu langkung luhur pikeun muka file PST énggal sareng ngaksés sadaya data na tanpa aya masalah.

Start DataNumen Exchange Recovery.

Catetan: Sateuacan ngarobah ukuranana ageung OST file sareng DataNumen Exchange Recovery, punten tutup Microsoft Outlook sareng aplikasi sanés anu tiasa ngaksés atanapi ngarobih ieu OST file.

Pilih ukuran anu ageung OST file pikeun dirobah:

kosong

Anjeun tiasa masukan ageung teuing OST nami file langsung atanapi klik dina Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih file na. Anjeun tiasa ogé klik dina Manggih tombol pikeun milarian ageung teuing OST file pikeun dirobah dina komputer lokal.

DataNumen Exchange Recovery bakal nyimpen data anu dirobih salaku file énggal dina format Outlook PST sahingga engké anjeun tiasa nganggo Microsoft Outlook pikeun muka sareng ngaksés data anu dirobah. Sareng sacara standar, nami file PST énggal xxxx_recovered.pst, dimana xxxx mangrupikeun nami sumberna ageung OST file. Salaku conto, pikeun sumber ageung OST file Sumber.ost, nami file PST anu dirobah standar bakal Source_recovered.pst. Upami anjeun langkung resep nganggo nami sanés, punten pilih atanapi setkeun saluyu na:

kosong

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami file PST kaluaran sacara langsung atanapi pencét kana Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih nami file PST.

Kusabab urang hoyong ngarobih ukuranana ageung OST file kana file PST dina format Outlook 2003, anu henteu ngagaduhan wates ukuran 2GB, urang kedah nyetél format file PST kaluaran kana "Outlook 2003/2007" dina kotak combo kosong disisi kotak édisi file kaluaran. Upami anjeun netepkeun pormat kana "Outlook 97-2002" atanapi "Auto Determined", teras DataNumen Exchange Recovery mungkin gagal ngolah sareng ngarobih ukuranana ageung OST file.

Punten perhatoskeun anjeun kedah gaduh Outlook 2003 atanapi vérsi anu langkung luhur dipasang, upami henteu prosés konversi sadayana bakal gagal.

Klik Start Pamulihan tombol, jeung DataNumen Exchange Recovery bakal start scanning sareng ngarobih data tina sumber anu ageung OST file kana tujuan file Outlook 2003 PST. Bar kamajuan
DataNumen Access Repair Bar kamajuan

bakal nunjukkeun kamajuan konvérsi.

Saatos prosés konvérsi, upami aya data anu tiasa dirobih suksés, anjeun bakal ningali kotak pesen sapertos kieu:
kosong

Ayeuna anjeun tiasa muka file PST anu dirobih nganggo Microsoft Outlook 2003 atanapi vérsi anu langkung luhur, sareng ningali data anu aslina OST file parantos dirobih kana file PST énggal.

Catetan: Versi demo bakal nembongkeun kotak pesen ieu pikeun nunjukkeun kasuksésan konvérsi:

kosong

Teras Anjeun tiasa muka file PST anu dirobih ku Microsoft Outlook 2003 atanapi vérsi anu langkung luhur. Nanging, pikeun unggal pesen anu dikonversi, eusina bakal diganti ku inpormasi démo ieu:

kosong

Pikeun kéngingkeun kontén anu dirobih saleresna, punten mesen vérsi lengkep.