DataNumen Exchange Recovery Babandingan Kalapa

Catetan: M.ost tina file data pikeun kasus uji tiasa diunduh. Kanggo sababaraha file anu ageung pisan, anjeun tiasa kéngingkeunana kirimkeun pamundut ka kami.
Kami ogé tiasa nyayogikeun sadaya inpormasi téknologi lengkep ngeunaan tés sareng statistik, pikeun mastikeun babandinganana adil.

DataNumen Exchange Recovery 8.5
scanpst (pikeun Outlook 2007)
Pamulihan Kernel pikeun OST 7.05.01 
Recovery ToolBox pikeun Outlook 1.3.17.51
Stellar Phoenix Mailbox Exchange Desktop 4.5
EasyRec Recovery Profesional 6.21
Pamulihan pikeun Outlook 3.0
DiskInternals Outlook Recovery 2.4
OST2PST 2.1
Cageur Data pikeun OST nepi ka PST 3.10.1

Laju Pamulihan

Rata Rata Laju * 96.78% 7.72% 0.67% 0.33% 4.61% 4.56% 4.56% 51.81% 0.00% 0.00%
Case 1
(5MB ngaruksak OST file dina format Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 56.00% 0.00% 0.00%
Case 2
(50MB ngaruksak OST file dina format Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 51.40% 0.00% 0.00%
Case 3
(100MB ngaruksak OST file dina format Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 50.70% 0.00% 0.00%
Case 4
(500MB ngaruksak OST file dina format Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 49.60% 0.00% 0.00%
Case 5
(1GB rusak OST file dina format Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 50.00% 0.00% 0.00%
Case 6
(2GB rusak OST file dina format Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 53.80% 0.00% 0.00%
Case 7
(4GB rusak OST file dina format Unicode) Part 1 Part 2
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 49.40% 0.00% 0.00%
Case 8
(8GB rusak OST file dina format Unicode)
Part 1 Part 2 Part 3 Part 4 Part 5
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 58.00% 0.00% 0.00%
Case 9
(10GB rusak OST file dina format Unicode)
Part 1 Part 2 Part 3 Part 4 Part 5
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 48.60% 0.00% 0.00%
Case 10
(15GB rusak OST file dina format Unicode)
Part 1 Part 2 Part 3 Part 4 Part 5 Part 6 Part 7 Part 8
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 74.20% 0.00% 0.00%
Case 11
(5MB ngaruksak OST file dina format non-Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 56.80% 0.00% 0.00%
Case 12
(50MB ngaruksak OST file dina format non-Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 49.90% 0.00% 0.00%
Case 13
(100MB ngaruksak OST file dina format non-Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 50.40% 0.00% 0.00%
Case 14
(500MB ngaruksak OST file dina format non-Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 49.70% 0.00% 0.00%
Case 15
(1GB rusak OST file dina format non-Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 49.40% 0.00% 0.00%
Case 16

(2GB rusak OST file dina format non-Unicode)

100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 52.40% 0.00% 0.00%
Case 17
(4GB rusak OST file dina format Unicode)
Part 1 Part 2
100.00% 97.00% 0.00% 0.00% 42.00% 41.00% 41.00% 41.10% 0.00% 0.00%
Case 18
(4GB rusak OST file dina format Unicode)
Part 1 Part 2
96.00% 96.00% 66.00% 60.00% 95.00% 95.00% 95.00% 95.10% 0.00% 0.00%

Rojongan OS

Sadaya vérsi Windows 32bit nuhun nuhun 98 / ME didukung 98 / Server 2008 teu didukung 98 / ME didukung 98 / ME / 2000 teu didukung 98 / ME didukung Vista henteu didukung nuhun 98 / ME didukung
Sadaya vérsi Windows 64bit nuhun nuhun nuhun Server 2008 teu didukung nuhun nuhun nuhun Vista henteu didukung nuhun nuhun

Outlook sareng OST/ Dukungan PST Format

Sadaya vérsi Outlook nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun teu nuhun
Outlook 97-2002 Format non-Unicode OST nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun teu nuhun
Format Unicode Outlook 2003-2010 OST nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun teu nuhun
Pamaké tiasa milih file PST kaluaran dina format non-Unicode atanapi format Unicode nuhun teu teu teu teu teu teu teu teu teu
Ngarobih format non-Unicode OST kana format Unicode PST nuhun teu teu teu teu teu nuhun teu teu teu
Ngarobih format Unicode OST kana format non-Unicode PST nuhun teu teu teu teu teu teu teu teu teu

gede OST Dukungan File

meupeuskeun 2GB ageung OST masalah file leungitna data nuhun teu teu teu teu teu teu teu teu teu
sokongan OST file sakumaha ageung 16777216 TB nuhun teu teu nuhun teu teu teu teu teu teu
beulah gedé OST file kana sababaraha file alit nuhun teu teu teu teu teu teu teu teu teu

Kamampuh dina Malikeun Objek

Cageur sadaya jinis obyék dina OST file, kalebet pesen surat, folder, halosts, janji, rapat rapat, kontak, daptar distribusi, tugas, paménta tugas, jurnal sareng catetan nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun teu nuhun
Cageur sadaya properti dina obyék, sapertos subjek, badan pesen, dugi, ti, cc, bcc, tanggal, jsb. nuhun nuhun cc / bcc teu didukung cc / bcc teu didukung bcc / tanggal teu didukung nuhun nuhun poko / cc / bcc teu didukung teu cc / bcc teu didukung
Cageur pesen surat dina téks biasa, RTF sareng format HTML nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun teu nuhun
Cageurkeun lampiran, kalebet dokumén sareng gambar anu napel kana seratan sareng dilebetkeun kana badan HTML nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun teu teu
Cageur obyék anu dipasang, sapertos pesen anu sanés, Lembar kerja Excel, dokumén Word, jst. nuhun nuhun Pesen anu ditempelkeun henteu didukung Pesen anu ditempelkeun henteu didukung Pesen anu ditempelkeun henteu didukung nuhun nuhun nuhun teu teu
Cageur barang-barang anu dihapus, kalebet pesen surat, folder, halosts, janji, rapat rapat, kontak, daptar distribusi, tugas, paménta tugas, jurnal sareng catetan nuhun teu teu teu nuhun nuhun nuhun nuhun teu teu

Fitur séjén

cageur OST file dina média rusak, sapertos disket, Zip disk, CDROM, jst. nuhun teu teu teu teu teu teu teu teu teu
Cageur sakumpulan OST payil nuhun teu teu teu teu nuhun teu nuhun teu teu
Dukungan pikeun milarian sareng pilih OST file anu kedah dilereskeun dina komputer lokal nuhun teu teu nuhun nuhun teu teu nuhun teu nuhun
Dukung menu kontéks Windows Explorer nuhun teu teu teu teu teu teu teu teu teu
Dukung operasi sered & serelek nuhun teu teu nuhun teu nuhun teu teu teu teu
Paréntah garis paréntah dukungan (DOS prompt) nuhun teu teu teu teu teu nuhun teu teu teu