Gejala:

Nalika muka file Excel XLS atanapi XLSX anu rusak atanapi rusak ku Microsoft Excel, anjeun ningali pesen kasalahan ieu:

File henteu dina format anu tiasa dikenal

* Upami anjeun terang file na tina program sanés anu teu cocog sareng Microsoft Office Excel, klik Batal, teras buka file ieu dina aplikasi aslina. Upami anjeun hoyong muka file engké di Microsoft Office Excel, simpen dina format anu cocog, sapertos format téks
* Upami anjeun curiga file na rusak, klik Bantosan pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan ngarengsekeun masalah.
* Upami anjeun masih hoyong ningali téks anu aya dina file, klik OKÉ. Teras pencét Rengse dina Wizard Impor Téks.

Ieu di handap aya conto conto layar pesen kasalahan:

File ieu henteu dina format anu tiasa dikenal.

Penjelasan anu Tepat:

Nalika file Excel XLS atanapi XLSX rusak sareng Microsoft Excel henteu tiasa mikawanohna, Excel bakal ngalaporkeun kasalahan ieu.

leyuran:

Anjeun mimiti tiasa nganggo Fungsi ngalereskeun built-in Excel pikeun ngalereskeun file Excel anu rusak. Upami éta henteu tiasa dianggo, ngan ukur DataNumen Excel Repair bisa ngabantosan anjeun.

Sampel File:

Sampel file XLS rusak anu bakal nyababkeun kasalahan. Kasalahan1.xls

File anu dipulihkeun ku DataNumen Excel Repair: Error1_fixed.xlsx

Rujukan: