Gejala:

Nalika muka file Excel XLSX anu rusak atanapi rusak ku Microsoft Excel, anjeun ningali pesen kasalahan ieu:

Excel mendakan kontén anu teu kabaca dina. Naha anjeun hoyong dipulut deui eusi buku ieu? Upami anjeun percanten sumber buku ieu, pencét Leres.

dimana filename.xlsx mangrupikeun nami file Excel anu rusak atanapi rusak.

Ieu di handap aya conto conto layar pesen kasalahan:

Excel mendakan eusi anu teu kabaca

Upami anjeun milih "Leres", maka Excel bakal nyobian ngalereskeun file Excel anu rusak. Aya dua kaayaan, sapertos dihandap:

1. Excel moal tiasa ngalereskeun file ieu.

Dina kasus éta, éta bakal nembongkeun pesen kasalahan ieu:

Excel moal tiasa muka file 'filename.xlsx' kusabab format file atanapi file extension henteu leres. Verifikasi yén file henteu acan dikorupsi sareng extension file cocog sareng format file ieu.

dimana filename.xlsx mangrupikeun nami file Excel anu rusak atanapi rusak.

Ieu mangrupikeun gambar layar pesen kasalahan:

excel-cannot-open-the-file

2. Excel tiasa ngalereskeun file ieu.

Upami éta, éta bakal nembongkeun pesen ieu:

Excel tiasa muka file ku ngalereskeun atanapi ngaleungitkeun kontén anu teu kabaca.

kalayan eusina dibenerkeun atanapi dihapus didaptarkeun di handap pesen.

Ieu di handap aya conto conto layar pesen:

Excel tiasa muka file ku ngalereskeun atanapi ngaleungitkeun kontén anu teu kabaca.

Saatos anjeun pencét tombol "Tutup", Excel bakal muka file anu tetep. Aya dua kaayaan:

Sababaraha data dipulut deui dina file anu tetep, tapi seueur data anu lost saatos prosés perbaikan / pamulihan.
Teu aya data anu saleresna aya dina file anu tetep saatos prosés perbaikan / pamulihan.

Nalika muka file Excel XLS anu rusak atanapi rusak sareng Microsoft Excel, anjeun ogé bakal ningali pesen kasalahan anu sami:

Dokumén na rusak sareng teu tiasa dibuka. Pikeun nyobaan sareng ngalereskeunana, anggo paréntah Buka sareng Perbaikan dina kotak dialog Buka, sareng pilih Ékstrak Data nalika dipenta.

Ieu di handap aya conto conto layar pesen kasalahan:

Excel tiasa muka file ku ngalereskeun atanapi ngaleungitkeun kontén anu teu kabaca.

Upami anjeun milih "OKÉ", maka Excel bakal nyobian ngalereskeun file Excel anu korupsi sareng ningalikeun pesen ieu:

Kasalahan dideteksi dina 'filename.xls,' tapi Microsoft Office Excel tiasa muka file ku ngalereskeun didaptarkeun di handap ieu. Simpen file pikeun ngalereskeun perbaikan ieu permanén.

dimana filename.xls mangrupikeun file XLS anu rusak diropea.

Sareng hasilna ngalereskeun bakal dibéréndélkeun di handap pesen.

Ieu di handap aya conto conto layar pesen:

kasalahan-éta-kauninga

Saatos anjeun pencét tombol "Tutup", Excel bakal muka file anu tetep. Nanging, seueur data anu lost saatos prosés perbaikan / pamulihan.

Penjelasan anu Tepat:

Nalika file Excel anjeun rusak sareng sababaraha bagian henteu dikenal ku Excel, maka Excel bakal ngalaporkeun pesen kasalahan ieu sareng nyobian ngalereskeunana. Nanging, kusabab kamampuan restorasi wates Excel, saatos prosés perbaikan / pamulihan, moal aya data anu saleresna bakal dipulihkeun atanapi seueur data bakal lost.

leyuran:

Anjeun tiasa make DataNumen Excel Repair pikeun malikeun file Excel anu rusak, anu bakal ngahanca langkung seueur data tibatan Excel.

Sampel File 1:

File XLS rusak: Error4.xlsx

Kalayan fungsi perbaikan bawaan Excel, Excel gagal ngalereskeun file ieu.

jeung DataNumen Excel Repair: 100% data tiasa dipulihkeun.

File anu dilereskeun ku DataNumen Excel Repair: Error4_fixed.xls

Sampel File 2:

File XLS rusak: Error3_1.xlsx

Kalayan fungsi perbaikan built-in Excel, 0% data sél tiasa dipulihkeun.

jeung DataNumen Excel Repair: 61% data tiasa dipulihkeun.

File anu dilereskeun ku DataNumen Excel Repair: Éror3_1_fixed.xls

Sampel File 3:

File XLS rusak: Error3_2.xlsx

Kalayan fungsi perbaikan built-in Excel, 0% data sél tiasa dipulihkeun.

jeung DataNumen Excel Repair: 36% data tiasa dipulihkeun.

File anu dilereskeun ku DataNumen Excel Repair: Éror3_2_fixed.xls

Sampel File 4:

File XLS rusak: Error3_4.xlsx

Kalayan fungsi perbaikan built-in Excel, 0% data sél tiasa dipulihkeun.

jeung DataNumen Excel Repair: 16.7% data tiasa dipulihkeun.

File anu dilereskeun ku DataNumen Excel Repair: Éror3_4_fixed.xls

Sampel File 5:

File XLS rusak: Error3_5.xlsx

Kalayan fungsi perbaikan built-in Excel, 0% data sél tiasa dipulihkeun.

jeung DataNumen Excel Repair: 95% data tiasa dipulihkeun.

File anu dilereskeun ku DataNumen Excel Repair: Éror3_5_fixed.xls

Sampel File 6:

File XLS rusak: Error3_7.xlsx

Kalayan fungsi perbaikan built-in Excel, 0% data sél tiasa dipulihkeun.

jeung DataNumen Excel Repair: 5% data tiasa dipulihkeun.

File anu dilereskeun ku DataNumen Excel Repair: Éror3_7_fixed.xls

Sampel File 7:

Koropak XLSX rusak: Error2_1.xlsx

Kalayan fungsi perbaikan built-in Excel, 50% data sél tiasa dipulihkeun.

jeung DataNumen Excel Repair: 89% data sél tiasa dipulihkeun.

File anu dilereskeun ku DataNumen Excel Repair: Éror2_1_fixed.xls

Sampel File 8:

File XLS rusak: Éror2_2.xls

Kalayan fungsi perbaikan built-in Excel, 50% data sél tiasa dipulihkeun.

jeung DataNumen Excel Repair: 100% data tiasa dipulihkeun.

File anu dilereskeun ku DataNumen Excel Repair: Éror2_2_fixed.xlsx

Rujukan: