Gejala:

Nalika muka file Excel XLS atanapi XLSX anu rusak atanapi rusak ku Microsoft Excel, anjeun ningali pesen kasalahan ieu:

'filename.xls' teu tiasa diaksés. File na tiasa dibaca hungkul, atanapi anjeun tiasa nyobian ngaksés lokasi baca waé. Atanapi, sérver anu dokumén disimpen dina tiasa henteu némbalan.

dimana 'filename.xls' mangrupikeun nami file Excel anu rusak.

Ieu di handap aya conto conto layar pesen kasalahan:

'filename.xls' teu tiasa diaksés.

Penjelasan anu Tepat:

Nalika file Excel XLS atanapi XLSX rusak sareng Microsoft Excel henteu tiasa mikawanohna, Excel tiasa ngalaporkeun kasalahan ieu. Inpormasi kasalahan nyasabkeun sabab éta file henteu tiasa diaksés kusabab éta ngan ukur dibaca. Nanging, bahkan file anu saleresna TEU maca-hungkul, upami éta rusak, Excel masih bakal ngalaporkeun kasalahan ieu ku teu dihaja.

leyuran:

Anjeun tiasa parios heula naha file na ukur dibaca, dina lokasi baca waé, atanapi dina sérver jauh. Upami file na dina lokasi read only atanapi dina server jauh, teras cobian nyalin file tina lokasi read-only atanapi server kana drive anu tiasa ditulis dina komputer lokal. Pastikeun anjeun ngaleungitkeun atribut baca-ngan ukur file Excel.

Upami file Excel masih teu tiasa dibuka, maka urang tiasa mastikeun file na rusak. Anjeun mimiti tiasa nganggo Fungsi ngalereskeun built-in Excel pikeun ngalereskeun file Excel anu rusak. Upami éta henteu tiasa dianggo, ngan ukur DataNumen Excel Repair bisa mantuan Anjeun.

Sampel File:

Sampel file XLS rusak anu bakal nyababkeun kasalahan. Kasalahan5.xls

File anu dipulihkeun ku DataNumen Excel Repair: Error5_fixed.xls

Rujukan: