kunaon DataNumen Excel Repair?


kosong

# 1 Pamulihan
Meunteun

kosong

10+ Juta
pamaké

kosong

20+ taun tina
pangalaman

kosong

100% Kapuasan
garansi

Cageur Langkung Deui tibatan Pesaing Kami


Laju pamulihan nyaéta most kriteria penting pikeun produk pamulihan Excel. Dumasar kana tés komprehensif kami, DataNumen Excel Repair ngagaduhan tingkat pamulihan anu pangsaéna, langkung saé tibatan pesaing sanés di pasar!

Rata Laju Pamulihan

ngabandingkeun Bagan

Diajar langkung seueur ngeunaan kumaha DataNumen Excel Repair ngaroko pasanggiri

Kasaksian Palanggan Kami

Interface Pohara Sederhana


Solusi pikeun Nuturkeun Kasalahan Umum sareng Masalah dina File Excel


leyuran

TAMBIH DEUI


Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

Fitur Utama di DataNumen Excel Repair v3.1


  • Pangrojong pikeun Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 sareng Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun file Excel xls, xlw sareng xlsx dina versi Excel 3, 4, 5, 95, 97, 2000, XP, 2003, 2007, 2010, 2013, 2016, 2019 sareng Excel pikeun format Office 365.
  • File pendukung anu dihasilkeun ku Excel pikeun Windows sareng Mac.
  • Dukungan pikeun ngahanca data sél dina file Excel.
  • Dukungan pikeun ngahanca pormula, kalebet rumus dibagi sareng rumus anu dilebetkeun ku larik
  • Dukungan pikeun cageur format standar sareng format khusus pikeun sél sareng formula.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun file Excel dina média anu korup, sapertos disket, Zip disk, CDROM, jst.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun sakumpulan file Excel.
  • Tiasa dianggo salaku alat forensik komputer sareng alat éléktronik (atanapi e-Discover, eDiscovery) alat.
  • Dukung integrasi sareng Windows Explorer, janten anjeun tiasa ngalereskeun file xls sareng xlsx kalayan menu kontéks Windows Explorer kalayan gampang.
  • Dukung operasi sered & serelek.
  • Dukungan pikeun ngalakukeun pamulihan Excel ngalangkungan parameter paréntah.

Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

maké DataNumen Excel Repair pikeun Pulih File Excel Korupsi


Nalika file Microsoft Excel .xls, .xlw sareng .xlsx anjeun rusak atanapi rusak kusabab sababaraha alesan sareng anjeun henteu tiasa muka hasil ku Excel, anjeun tiasa nganggo DataNumen Excel Repair pikeun méréskeun masalah. Éta bakal nyeken file anu korup sareng ngahasilkeun file bébas kasalahan pikeun anjeun.

Start DataNumen Excel Repair.

DataNumen Excel Repair

Catetan: Sateuacan cageur file Excel anu rusak atanapi rusak ku DataNumen Excel Repair, punten tutup aplikasi sanés anu tiasa ngarobih file ieu. Sareng punten ogé tutup Microsoft Excel.

Pilih file Excel anu rusak atanapi rusak pikeun didereskeun:

Pilih Sumber File

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami file Excel langsung atanapi pencét kana Milarian sareng Pilih File tombol pikeun ngotéktak teras pilih file na.

Sacara standar, DataNumen Excel Repair bakal nyimpen file Excel tetep kana file énggal namina xxxx_fixed.xls pikeun file .xls sareng xxxx_fixed.xlsx pikeun file .xlsx, dimana xxxx mangrupikeun nami file Excel. Salaku conto, pikeun file sumber Excel Damaged.xls, nami standar pikeun file anu tetep nyaéta Damaged_fixed.xls. Upami anjeun hoyong nganggo nami sanés, punten pilih atanapi setkeun saluyu na:

Pilih File Tujuan

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami file anu langsung atanapi klik dina Milarian sareng Pilih File tombol pikeun ngotéktak teras pilih file anu tetep.

Klik Start Perbaikan tombol, jeung DataNumen Excel Repair bakal start scanning sareng ngalereskeun file sumber Excel.

Bar kamajuan

bakal nunjukkeun kamajuan perbaikan.

Saatos prosés perbaikan, upami file Excel sumber tiasa hasil ngalereskeun, anjeun bakal ningali kotak pesen sapertos kieu:

Kotak Pesen Suksés

Ayeuna anjeun tiasa muka file Excel tetep sareng Microsoft Excel.

Émbaran leuwih


DataNumen Excel Repair 3.1 dileupaskeun tanggal 11 Désémber 2020

  • Pariksa apdet produk otomatis.
  • Otomatis ningkatkeun kana vérsi pangénggalna.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Excel Repair 2.9 dileupaskeun dina 2 Nopémber 2020

  • Ningkatkeun tingkat pamulihan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Excel Repair 2.8 dileupaskeun tanggal 16 Oktober 2019

  • Ningkatkeun tingkat pamulihan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Excel Repair 2.7 dileupaskeun dina Séptémber 16th, 2019

  • Ningkatkeun kinerja pamulihan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Excel Repair 2.6 dileupaskeun tanggal 8 Juni 2019

  • Anggo téknologi AI pikeun nganalisis file ieu.
  • Desain ulang mesin perbaikan angkatan.
  • Dukungan pikeun nyimpen log perbaikan batch.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Excel Repair 2.4 dileupaskeun dina Januari 21th, 2019

  • Dukung Excel 2019.
  • Ngaronjatkeun mesin recovery.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Excel Repair 2.3 dileupaskeun dina 20 Agustus 2018

  • Dukung Excel 2016 sareng Excel pikeun Office 365.
  • Ningkatkeun pamulihan rumus.
  • Ningkatkeun kinerja pamulihan.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Excel Repair 2.2 dileupaskeun tanggal 24 Désémber 2015

  • Ningkatkeun kinerja pamulihan.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Excel Repair 2.1 dileupaskeun dina 7 Séptémber 2013

  • Dukungan pikeun cageur rumus dibagi sareng rumus anu dilebetkeun ku larik.
  • Dukungan pikeun cageur format nomer sél.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Excel Repair 2.0 dileupaskeun tanggal 22 Juni 2013

  • Dukung format Excel 2007, 2010 sareng 2013.
  • Ngarobih antarbeungeut pangguna aplikasi.

DataNumen Excel Repair 1.4 dileupaskeun dina Méi 23th, 2005

  • Ningkatkeun antarbeungeut pangguna.

DataNumen Excel Repair 1.2 dileupaskeun dina 10 Pébruari, 2004

  • Pangrojong pikeun ngahanca pormula.
  • Rojong pikeun malikeun nami lembar kerja.

DataNumen Excel Repair 1.1 dileupaskeun tanggal 5 Nopémber 2003

  • Ningkatkeun kagancangan sareng akurasi pamulihan data anu hadé.
  • Janten pesen log langkung ringkes.

DataNumen Excel Repair 1.0 dileupaskeun dina 5 Agustus 2003

  • Dukungan pikeun ngalereskeun file xls sareng xlw dina format Excel versi 3, 4, 5, 95, 97, 2000, XP, 2003.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun file Excel dina média anu korup, sapertos disket, Zip disk, CDROM, jst.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun sakumpulan file Excel.
  • Dukung integrasi sareng Windows Explorer, janten anjeun tiasa ngalereskeun file xls kalayan menu kontéks Windows Explorer kalayan gampang.
  • Dukung operasi sered & serelek.
  • Paréntah garis paréntah dukungan (DOS prompt).