Nalika anjeun nganggo Microsoft Excel pikeun muka file xlsx atanapi xlsx Excel anu rusak, anjeun bakal ningali sababaraha seratan kasalahan, anu panginten rada lieur pikeun anjeun. Kusabab kitu, di dieu urang bakal nyobian daptar sadaya kamungkinan kasalahan, diurutkeun numutkeun frékuénsi anu kajantenan. Anjeun tiasa nganggo alat pamulihan Excel kami DataNumen Excel Repair pikeun ngalereskeun file Excel anu rusak. Di handap ieu kami bakal nganggo 'filename.xlsx' pikeun nganyatakeun nami file Excel anjeun anu rusak.