Diskon Atikan

Kami nawiskeun diskon ageung pikeun mahasiswa sareng staf di organisasi pendidikan, ogé organisasi pendidikan nyalira.

eligibility

Pikeun cocog pikeun diskon pendidikan, organisasi pendidikan kedah janten salah sahiji ieu:
  • Universitas atanapi kuliah - universitas umum atanapi swasta atanapi akademi anu diakreditasi (kalebet komunitas, SMP, atanapi perguruan tinggi) anu nampi gelar meryogikeun henteu kirang ti sarimbag sareng dua taun diajar full-time *
  • Sakola primér atanapi sékundér - sakola dasar atanapi sékundér publik atanapi swasta anu terakreditasi anu nyayogikeun pitunjuk full-time *
  • Homeschool - ditetepkeun ku peraturan homeschooling nagara

Naon buktina eligibility?

Kami nampi buktina ngeunaan eligibility ieu:

Anggo alamat email anu dikaluarkeun sakola:Upami anjeun nyayogikeun alamat email anu dikaluarkeun sakola nalika ngagaleuh anjeun langsung diverifikasi. (Alamat email sakola tiasa kalebet .edu, .k12, atanapi domain email sanés anu disponsoran ku lembaga pendidikan.) Upami anjeun henteu ngagaduhan alamat email anu dikaluarkeun sakola atanapi alamat email anjeun henteu tiasa diverifikasi, buktos tambahan ngeunaan eligibility tiasa dipénta saatos ngagaleuh.

Murid sareng pendidik di sakola anu terakreditasi
Bukti eligibility kedah janten dokumén anu dikaluarkeun ku lembaga kalayan nami anjeun, nami lembaga, sareng tanggal ayeuna. Jinis buktina daptar kaasup:
• KTP sakola
• Kartu laporan
• Transkrip
• tagihan SPP atanapi pernyataan

Murid sakola
Bukti eligibility tiasa kalebet:
• Tanggal tanggal surat hajat ka homeschool
• KTP kaanggotaan ayeuna ka asosiasi homeschool (contona, Asosiasi Pertahanan Hukum Sakola Bumi)
• Tanggal bukti mésér kurikulum taun ajaran ayeuna

Taros Kami upami anjeun henteu jelas ngeunaan naha anjeun cocog.

 

Kumaha Dibeuli ku Diskon?

Pesenan kalayan diskon atikan diolah per kasus. Punten taros Kami kalayan buktina anu diperyogikeun. Saatos kami mastikeun kasus anjeun, kami bakal ngirim tautan pesenan khusus supados anjeun tiasa mesen ku diskon pendidikan.

* Sakola anu diakreditasi mangrupikeun anu disatujuan ku asosiasi anu diaku ku Dinas Pendidikan AS / Dewan Pendidikan Negara Bagian Pendidikan Kanada / Propinsi sareng anu ngajarkeun murid salaku fokus utamina. Di Amérika Serikat, asosiasi sapertos ieu kalebet: Asosiasi Amérika Sarékat Colleges sareng Sakola, North Central Association of Colleges and Schools, Western Association of Schools and Colleges, Southern Association of Colleges and Schools, New England Association of Schools and Colleges, Northwest Association of Accredited Sakola.
 Dokumén tanggal dina genep bulan terakhir dianggap ayeuna.