Gejala:

Nalika muka a DWG file ku AutoDesk AutoCAD, anjeun ningali pesen kasalahan ieu:

Non Autodesk DWG

Penjelasan anu Tepat:

Ieu sanés kasalahan panik. AutoDesk nambihan cek ka sadayana DWG file anu didamel ku produk na nyalira. Pikeun anu didamel ku produk ti pihak katilu, upami éta henteu tiasa lulus cek, maka AutoCAD bakal ngalaporkeun kasalahan di luhur nalika muka file-na.

Anjeun tiasa nganggo produk kami DataNumen DWG Recovery pikeun ngalereskeun éta DWG file sareng ngahasilkeun a DWG file anu bakal lulus cek sareng moal ngahasilkeun kasalahan deui.

Rujukan: