Gejala:

Nalika muka AutoCAD anu rusak atanapi rusak DWG file ku AutoDesk AutoCAD, anjeun ningali pesen kasalahan ieu:

Kasalahan Internal !dbqspace.h@410: eOutOfRange

Teras AutoCAD bakal boh nolak muka file, atanapi ngan ukur nabrak.

Penjelasan anu Tepat:

Nalika AutoCAD nyobian nyerat atanapi ngarobih data dina DWG file, aya musibah, sapertos kagagalan kakuatan, gagal disk, sareng anu sanésna, anu ngajantenkeun DWG file rusak sareng ngakibatkeun kasalahan ieu.

AutoCAD gaduh paréntah "Cageur" ​​internal anu tiasa dianggo pikeun mulangkeun anu rusak atanapi rusak DWG file, sapertos kieu:

  1. Milih ménu File> Utilitas Gambar> Cageur
  2. Dina kotak dialog Select File (kotak dialog pamilihan file standar), lebetkeun nami file gambar korup atanapi rusak atanapi pilih file ieu.
  3. Hasil pamulihan dipidangkeun dina jandela téks.
  4. Upami file tiasa dipulihkeun, éta ogé bakal dibuka dina jandela utami.

Upami file henteu tiasa dipulihkeun ku AutoCAD, maka anjeun tiasa nganggo produk kami DataNumen DWG Recovery pikeun ngalereskeun anu korup DWG file sareng ngajawab masalah.

Rujukan: