Gejala:

Nalika muka AutoCAD anu rusak atanapi rusak DWG file ku AutoDesk AutoCAD, anjeun ningali pesen kasalahan ieu:

File gambar henteu valid

Ieu di handap aya conto conto layar pesen kasalahan:

File gambar henteu valid

Penjelasan anu Tepat:

Kanggo sababaraha alesan, anu DWG file rusak atanapi rusak. Nalika AutoCAD nyobian muka file, éta mimitina bakal parios sareng verifikasi data di jerona. Upami verifikasi na gagal, éta bakal ngalaporkeun kasalahan "Gambar file henteu valid".

AutoCAD gaduh paréntah "Cageur" ​​internal anu tiasa dianggo pikeun mulangkeun anu rusak atanapi rusak DWG file, sapertos kieu:

  1. Milih ménu File> Utilitas Gambar> Cageur
  2. Dina kotak dialog Select File (kotak dialog pamilihan file standar), lebetkeun nami file gambar korup atanapi rusak atanapi pilih file ieu.
  3. Hasil pamulihan dipidangkeun dina jandela téks.
  4. Upami file tiasa dipulihkeun, éta ogé bakal dibuka dina jandela utami.

Upami file henteu tiasa dipulihkeun ku AutoCAD, maka anjeun tiasa nganggo produk kami DataNumen DWG Recovery pikeun ngalereskeun anu korup DWG file sareng ngajawab masalah.

DataNumen DWG Recovery Boxshot

Sampel File:

Sampel dikorupsi DWG file anu bakal nyababkeun kasalahan. test1_corrupt.dwg

File anu dipulihkeun ku DataNumen DWG Recovery: test1_corrupt_fixed.dwg

Rujukan: