cageur DWG Teken ti Temporary Payil

Nalika fitur Autosave diaktipkeun dina AutoCAD, éta bakal nyieun file cadangan otomatis nalika ngolah gambar. Sacara standar, file cadangan bakal disimpen dina tempo Windowsrary diréktori sareng ekstensi file anu .sv $.

Nalika bencana data kajantenan, contona, AutoCAD nabrak atanapi upami ditumpes teu normal dina sési, anjeun tiasa ngala deui data anu disimpen.sv $ file ku milarian file autosave, ngaganti nami.sv $ sambungan kana .dwg teras muka file éta dina AutoCAD. File autosave bakal ngandung sadaya inpormasi gambar nalika autosave terakhir dijalankeun.

Upami AutoCAD ngalaporkeun kasalahan nalika muka file autosave anu dirobih, maka éta hartosna file autosave ogé rusak atanapi rusak kusabab bencana data.

AutoCAD gaduh paréntah "Cageur" ​​internal anu tiasa dianggo pikeun ngahanca file autosave anu korup atanapi rusak, sapertos kieu:

  1. Milih ménu File> Utilitas Gambar> Cageur
  2. Dina kotak dialog Select File (kotak dialog pamilihan file standar), lebetkeun nami file gambar korup atanapi rusak atanapi pilih file ieu.
  3. Hasil pamulihan dipidangkeun dina jandela téks.
  4. Upami file tiasa dipulihkeun, éta ogé bakal dibuka dina jandela utami.

Upami file henteu tiasa dipulihkeun ku AutoCAD, maka anjeun tiasa nganggo produk kami DataNumen DWG Recovery pikeun ngalereskeun file autosave anu korup sareng méréskeun masalah.

Sampel File:

Sampel file autosave: sample_autosave.sv $

Rujukan: