kunaon DataNumen Disk Image?


# 1 Pamulihan
Meunteun

10+ Juta
pamaké

20+ taun tina
pangalaman

100% Kapuasan
garansi

Kasaksian Palanggan Kami

Interface Pohara Sederhana


Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

Fitur Utama di DataNumen Disk Image v2.2


  • Ngadukung sagala jinis disk sareng drive.
  • Pangrojong pikeun Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 sareng Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Dukungan pikeun mulangkeun data gambar deui ka drive.
  • Dukungan pikeun mengklon data tina média anu rusak.
  • Dukungan pikeun ngaganti séktor ruksak ku data anu parantos ditangtukeun.
  • Pangrojong pikeun mengklon sababaraha disk sareng drive sacara babarengan.
  • Cocog pikeun dijantenkeun alat forensik komputer sareng alat éléktronik (atanapi e-Discover, eDiscovery) alat.

Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

maké DataNumen Disk Image pikeun Nyiptakeun Gambar pikeun Drive sareng Cakram


Tingali Tutorial Video (Vérsi lengkep)

jeung DataNumen Disk Image, anjeun tiasa nyiptakeun gambar pikeun drive sareng disk, pikeun sababaraha tujuan, sapertos cadangan, pamulihan, forensik sareng pamulihan data.

Start DataNumen Disk Image:

DataNumen Disk Image

Catetan: Sateuacan ngadamel gambar drive atanapi disk sareng DataNumen Disk Image, punten tutup aplikasi anu sanés.

Pilih drive atanapi disk anu gambarna badé didamel:

Pilih Disk atanapi Drive

Upami anjeun parantos nyolok kana USB drive, tapi henteu tiasa ditingali dina daptar drive atanapi disk. Anjeun tiasa klik dina nyegerkeun tombol teras cobian deui.

Salajengna, atur nami file gambar kaluaran:

Pilih File Kaluaran

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami file gambar langsung atanapi pencét kana Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih file gambar.

Klik Start Klon tombol, jeung DataNumen Disk Image bakal start kloning data dina drive atanapi disk anu ditangtoskeun, teras simpen kana file gambar kaluaran. Bar kamajuan

Bar kamajuan

bakal nunjukkeun kamajuan klon.

Saatos prosés klon, upami file gambar parantos hasil, anjeun bakal ningali kotak pesen sapertos kieu:

Kotak Pesen Suksés

Ayeuna anjeun tiasa nganggo gambar disk pikeun tujuan anu béda, kalebet:

  1. Anggo salaku cadangan drive atanapi disk aslina.
  2. Balikkeun gambar deui ka drive atanapi disk aslina, atanapi ka drive atanapi disk anu sanés.
  3. Cageur data tina gambar.
  4. Laksanakeun analisis data forensik dina gambar.

Émbaran leuwih


DataNumen Disk Image 2.2 dileupaskeun tanggal 24 Désémber 2020

  • Pariksa apdet produk otomatis.
  • Otomatis ningkatkeun kana vérsi pangénggalna.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Disk Image 2.0 dileupaskeun tanggal 9 Nopémber 2020

  • Ngaronjatkeun performa.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Disk Image 1.9 dileupaskeun tanggal 14 Juni 2020

  • Ngaronjatkeun performa.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Disk Image 1.8 dileupaskeun tanggal 1 Pébruari 2019

  • Ngaronjatkeun fungsi mulangkeun disk.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Disk Image 1.6 dileupaskeun tanggal 12 Des 2016

  • Ngaronjatkeun performa.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Disk Image 1.5 dileupaskeun dina Januari 18th, 2015

  • Dukungan pikeun mulangkeun gambar deui ka drive.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Disk Image 1.1 dileupaskeun tanggal 21 Oktober 2014

  • Ningkatkeun kagancangan klon.
  • Tambahkeun inpormasi statistik tina prosés klon.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Disk Image 1.0 dileupaskeun dina 9 Séptémber 2014

  • Ngadukung sagala jinis disk sareng drive.
  • Ngarojong Windows 95, 98, ME, NT, 2000, XP, Vista, 7, 8 sareng Server 2003/2008/2012.
  • Dukungan pikeun mengklon data tina média anu rusak.
  • Dukungan pikeun ngaganti séktor ruksak ku data anu parantos ditangtukeun.
  • Pangrojong pikeun mengklon sababaraha disk sareng drive sacara babarengan.
  • Cocog pikeun dijantenkeun alat forensik komputer sareng alat éléktronik (atanapi e-Discover, eDiscovery) alat.