kunaon DataNumen DBF Repair?


kosong

# 1 Pamulihan
Meunteun

kosong

10+ Juta
pamaké

kosong

20+ taun tina
pangalaman

kosong

100% Kapuasan
garansi

Kasaksian Palanggan Kami

Interface Pohara Sederhana


Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

Fitur Utama di DataNumen DBF Repair v2.9


  • Pangrojong pikeun Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 sareng Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Ngarojong sadaya vérsi DBF basis data, kalebet dBASE III, dBASE IV, dBASE 5 kanggo dos, dBASE 5 kanggo Windows, FoxBase, FoxPro, Visual FoxPro, jst.
  • Ngarojong pikeun ngalereskeun DBF file kalayan mémo atanapi lapangan data binér disimpen dina file DBT atanapi FPT.
  • Rojong pikeun beulah DBF file nalika ukuran na ngahontal wates anu parantos ditangtoskeun, khususna, pangrojong pikeun ngabagi 2GB ageung DBF payel.
  • Dukungan pikeun ngabagi méja nalika jumlah lapangan na ngahontal jumlah médan anu parantos ditangtoskeun.
  • Ngarojong pikeun ngalereskeun DBF file dina média rusak, sapertos disket, Zip disk, CDROM, jst.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun sakumpulan DBF payel.
  • Dukungan pikeun milarian sareng pilih DBF file anu kedah dilereskeun dina komputer lokal.
  • Tiasa dianggo salaku alat forensik komputer sareng alat éléktronik (atanapi e-Discover, eDiscovery) alat.
  • Dukung integrasi sareng Windows Explorer, janten anjeun tiasa ngalereskeun DBF file kalayan menu kontéks Windows Explorer kalayan gampang.
  • Dukung operasi sered & serelek.
  • Paréntah garis paréntah dukungan (DOS prompt).

Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

maké DataNumen DBF Repair pikeun cageur Rusak DBF basis data


Nalika basis data dBase, FoxBase, FoxPro sareng Visual FoxPro (.dbf file) rusak atanapi rusak sareng anjeun moal tiasa muka sacara normal, tiasa dianggo DataNumen DBF Repair pikeun nyeken dina dbf file sareng pulih data tina file saloba mungkin.

Start DataNumen DBF Repair.

DataNumen DBF Repair

Catetan: Sateuacan cageur sagala ruksak atanapi rusak dbf file sareng DataNumen DBF Repair, punten tutup aplikasi sanés anu tiasa ngarobih dbf file.

Pilih anu rusak atanapi rusak dbf file pikeun ngalereskeun:

Pilih Sumber File

Anjeun tiasa masangkeun dbf filename langsung atanapi klik dina Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih file na. Anjeun tiasa ogé klik dina Manggih tombol pikeun milarian dbf file kanggo dilereskeun dina komputer lokal.

Dina kotak combo Pilih Format File Sumber, anjeun ogé tiasa milih format sumberna dbf file. Ayeuna format ieu didukung:

dBASE III
dBASE IV
dBASE 5
FoxBase
FoxPro 2.0
FoxPro 2.5
FoxPro 2.6
Visual FoxPro

Sacara standar, formatna disetél ka "Auto Detect" sahingga DataNumen DBF Repair bakal ngadeteksi format sumberna dbf file sareng kaluarkeun anu dibereskeun numutkeun format anu kauninga. Nanging, upami file kaluaran henteu tiasa dibuka hasil ku aplikasi anjeun, maka anjeun tiasa netepkeun formatna pikeun maksa DataNumen DBF Repair pikeun ngahasilkeun file dina format anu cocog sareng aplikasi anjeun.

Sacara standar, DataNumen DBF Repair bakal nyalametkeun anu dibereskeun dbf database kana file anyar anu namina xxxx_fixed.dbf, dimana xxxx mangrupikeun nami sumberna dbf file. Salaku conto, pikeun sumber dbf file Rusak.dbf, nami standar pikeun file anu tetep bakal Damaged_fixed.dbf. Upami anjeun hoyong nganggo nami sanés, punten pilih atanapi setkeun saluyu na:

Pilih File Tujuan

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami file anu langsung atanapi klik dina Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih file anu tetep.

Klik Start Perbaikan tombol, jeung DataNumen DBF Repair bakal start scanning sareng ngalereskeun sumberna dbf file. Bar kamajuan

Bar kamajuan

bakal nunjukkeun kamajuan perbaikan.

Saatos prosés perbaikan, upami sumberna dbf database tiasa hasil ngalereskeun, anjeun bakal ningali kotak pesen sapertos kieu:

Kotak Pesen Suksés

Ayeuna anjeun tiasa muka anu dibereskeun dbf file sareng aplikasi anu saluyu.

Émbaran leuwih


DataNumen DBF Repair 2.9 dileupaskeun dina 4 Méi 2021

  • Ngarojong sababaraha basa dina GUI.
  • Dukung Spanyol, Perancis, Jerman, Italia, Portugis, Rusia, Jepang, Korea sareng Cina saderhana.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen DBF Repair 2.4 dileupaskeun tanggal 23 Désémber 2020

  • Pariksa apdet produk otomatis.
  • Otomatis ningkatkeun kana vérsi pangénggalna.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen DBF Repair 2.2 dileupaskeun tanggal 6 Nopémber 2020

  • Ningkatkeun tingkat pamulihan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen DBF Repair 2.1 dileupaskeun tanggal 10 Nopémber 2019

  • Desain ulang mesin perbaikan angkatan.
  • Dukungan pikeun nyimpen log perbaikan batch.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen DBF Repair 2.0 dileupaskeun dina 24 Agustus 2013

  • Dukung Windows 7 sareng 8.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen DBF Repair 1.6 dileupaskeun dina 24 Maret 2008

  • Rojong pikeun beulah DBF file nalika ukuran na ngahontal wates anu tos ditangtoskeun.
  • Ngadukung Windows Vista.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen DBF Repair 1.5 dileupaskeun tanggal 12 Juli 2006

  • Dukungan pikeun milarian sareng pilih DBF file anu kedah dilereskeun dina komputer lokal.
  • Tambihkeun langkung seueur kendali dina recovery file DBT / FPT.
  • Ningkatkeun efisiensi mesin pamulihan.

DataNumen DBF Repair 1.4 dileupaskeun tanggal 5 Désémber 2005

  • Dukungan pikeun ngabagi méja nalika jumlah lapangan na ngahontal jumlah médan anu parantos ditangtoskeun.
  • Ningkatkeun mékanisme laporan kasalahan.
  • Ngarojong pikeun ngahancarkeun sawah binér.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.