Artikel

 Kumaha nangtukeun naha DRAR tiasa ngalereskeun mah RAR atanapi arsip SFX hasil, numutkeun hasil anu dihasilkeun ku versi démo?

Punten kantun nganggo versi demo kanggo ngalereskeun anjeun RAR atanapi arsip SFX biasana dina tab "Perbaikan". Upami ...

 Kumaha mesen vérsi lengkep tina DataNumen RAR Repair?

Versi demo bakal ngalaporkeun sadaya file anu tiasa dipulihkeun dina anjeun RAR file, tapi éta moal kaluaran ...

 Kuring gagal pikeun ngalereskeun abdi RAR file sareng DataNumen RAR Repair, kunaon

Hubungi dukungan téknis kami: support@datanumen.com . Upami tiasa, mangga ogé simpen perbaikanna ...

 Naon anu lumangsung saatos kuring ngirim dina urutan?

Sacara umum, anjeun tiasa ngaunduh versi lengkep DRAR langsung saatos ngirim pesenan online ...

 naon DataNumen RAR Repair?

DataNumen RAR Repair(DRAR) (baheula Advanced RAR Repair) mangrupikeun alat anu kuat pikeun ngalereskeun korup atanapi ...

 Naon hartosna status anu tiasa dipulihkeun deui dina laporan démo?

Dina laporan démo, upami status file anu tiasa dipulih nyaéta "Sepinuhna Dipulihkeun", sadaya data dina ...

 Jenis anu mana RAR sareng file SFX tiasa DataNumen RAR Repair ngalereskeun?

DataNumen RAR Repair ngadukung pikeun ngalereskeun RAR sareng file SFX anu didamel ku versi Win anu bédaRAR...