kunaon DataNumen CAB Repair?


kosong

# 1 Pamulihan
Meunteun

kosong

10+ Juta
pamaké

kosong

20+ taun tina
pangalaman

kosong

100% Kapuasan
garansi

Kasaksian Palanggan Kami

Interface Pohara Sederhana


Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

Fitur Utama di DataNumen CAB Repair v2.4


  • Pangrojong pikeun Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 sareng Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun sadaya vérsi Microsoft cabfile inet.
  • Ngarojong pikeun ngalereskeun CAB file dikomprés sareng MSZIP, LZX sareng metode Quantum.
  • Tiasa dianggo salaku alat forensik komputer sareng alat éléktronik (atanapi e-Discover, eDiscovery) alat.
  • Ngarojong pikeun ngalereskeun CAB file dina média rusak, sapertos disket, Zip disk, CDROM, jst.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun sakumpulan CAB payel.
  • Nyayogikeun batang EXE sareng kaluarkeun file SFX upami diperlukeun.
  • Dukungan pikeun milarian sareng pilih CAB file anu kedah dilereskeun dina komputer klien.
  • Terpadu sareng batok Windows, janten anjeun tiasa ngalereskeun file kalayan kontéks (klik katuhu) menu Windows Explorer kalayan gampang.
  • Dukung operasi sered & serelek.
  • Paréntah garis paréntah dukungan (DOS prompt).

Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

maké DataNumen CAB Repair pikeun Pulih MS Rusak Cabinet Arsip


Nalika Microsoft anjeun cabinet arsip (.CAB file) rusak atanapi rusak sareng anjeun moal tiasa muka sacara normal, tiasa dianggo DataNumen CAB Repair pikeun nyeken dina.CAB file sareng pulih data tina file saloba mungkin.

Start DataNumen CAB Repair.

DataNumen CAB Repair

Catetan: Sateuacan cageur sagala ruksak atanapi rusak CAB file sareng DataNumen CAB Repair, punten tutup aplikasi sanés anu tiasa ngarobih CAB file.

Pilih anu rusak atanapi rusak CAB file pikeun ngalereskeun:

Pilih Sumber File

Anjeun tiasa masangkeun CAB filename langsung atanapi klik dina Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih file na. Anjeun tiasa ogé klik dina Manggih tombol pikeun milarian CAB arsip kanggo didereskeun dina komputer lokal.

Sacara standar, DataNumen CAB Repair bakal nyalametkeun anu dibereskeun CAB file kana file énggal namina xxxx_fixed.cab, dimana xxxx mangrupikeun nami sumberna CAB file. Salaku conto, pikeun sumber CAB file Rusak.cab , nami standar pikeun file anu tetep bakal Damaged_fixed.cab. Upami anjeun hoyong nganggo nami sanés, punten pilih atanapi setkeun saluyu na:

Pilih File Tujuan

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami file anu langsung atanapi klik dina Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih file anu tetep.

Klik Start Perbaikan tombol, jeung DataNumen CAB Repair bakal start scanning sareng ngalereskeun sumberna CAB file. Bar kamajuan

Bar kamajuan

bakal nunjukkeun kamajuan perbaikan.

Saatos prosés perbaikan, upami sumberna CAB file tiasa hasil ngalereskeun, anjeun bakal ningali kotak pesen sapertos kieu:

Kotak Pesen Suksés

Ayeuna anjeun tiasa muka anu dibereskeun CAB file sareng WinZip, WinRAR atanapi aplikasi sanés anu ngadukung CAB payel.

Émbaran leuwih


DataNumen CAB Repair 2.4 dileupaskeun tanggal 21 Désémber 2020

  • Pariksa apdet produk otomatis.
  • Otomatis ningkatkeun kana vérsi pangénggalna.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen CAB Repair 2.2 dileupaskeun tanggal 5 Nopémber 2020

  • Ningkatkeun tingkat pamulihan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen CAB Repair 2.1 dileupaskeun dina Januari 23th, 2019

  • Dukung Windows 8.1 sareng 10.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen CAB Repair 2.0 dileupaskeun tanggal 9 Nopémber 2013

  • Dukung Windows 7 sareng 8.
  • Fix sababaraha kutu.