Naon anu Kedah Laksanakeun Nalika Outlook PST /OST File Slow atanapi Unresponsive

Dina dinten ayeuna sost, urang bakal nalungtik alesan umum naha PST atanapi OST file tiasa janten laun atanapi henteu résponsip sareng nawiskeun sababaraha pilihan pikeun ngalereskeun masalah ieu. Upami anjeun perhatoskeun yén parangkat lunak email klien anjeun parantos lami pikeun ngamuat data kotak surat, anjeun kedah nalungtik sabab-musababna sareng ngalereskeun. Ieu kusabab gejala ieu tiasa nunjukkeun masalah anu langkung ageung sareng parangkat lunak MS Outlook anjeun. Naon anu ngajantenkeun PST /OST file janten laun atanapi henteu résponsip? Aya sababaraha alesan anu tiasa kompromi ...

Maca deui "

Naon anu Kedah Laksanakeun Nalika Alat Perbaikan Koropak Outlook (scanpst.exe) Gagal ngalereskeun Payil PST

Dina bagian-bagian di handap ieu, kami bakal nyandak analisis anu jero ngeunaan parangkat lunak SCANPST sareng ngajajah naon anu anjeun tiasa laksanakeun nalika aplikasi ieu henteu tiasa ngalereskeun file kotak surat anu rusak. Sapertos file digital anu sanés, data kotak surat Outlook janten rusak. Nanging, Microsoft parantos ngembangkeun SCANPST, alat gratis, pikeun ngabantosan pangguna ngalereskeun file Outlook nalika ruksak. Tapi naon anu lumangsung nalika alat perbaikan ieu gagal ngalereskeun file PST anu rusak? Kieu analisis anu jero ngeunaan parangkat lunak SCANPST sareng pandangan gancang dina ...

Maca deui "

Naon anu Kedah Laksanakeun Nalika Alat Perbaikan Koropak Outlook (scanpst.exe) Teu Tiasa Mulangkeun Barang Anu Hayang

Ieu post bakal nalungtik prosés pamulihan file nalika nganggo aplikasi SCANPST sareng naon anu anjeun tiasa laksanakeun upami parangkat lunak henteu kéngingkeun sabagian atanapi sadaya barang kotak surat anu dimaksud tina file PST anu rusak. Microsoft nyayogikeun alat Outlook pikeun pangguna pikeun ngalereskeun file kotak surat nalika ruksak. Kadang-kadang alat anu tiasa diwangun tiasa gagal nyangkokkeun sabagian atanapi sadaya barang anu dimaksad. Anjeun tiasa naon? Kumaha aplikasi SCANPST Nalika anjeun muka parangkat lunak scanpst.exe, éta ngajurung anjeun ...

Maca deui "