kunaon DataNumen BKF Repair?


kosong

# 1 Pamulihan
Meunteun

kosong

10+ Juta
pamaké

kosong

20+ taun tina
pangalaman

kosong

100% Kapuasan
garansi

Cageur Langkung Deui tibatan Pesaing Kami


Laju pamulihan nyaéta most kriteria penting a BKF produk recovery. Dumasar kana tés komprehensif kami, DataNumen BKF Repair ngagaduhan tingkat pamulihan anu pangsaéna, sami sareng Pamulihan kanggo Cadangan, sareng langkung saé tibatan pesaing sanés di pasar! Sakumaha harga DataNumen BKF Repair jauh langkung mirah tibatan Pamulihan kanggo Cadangan, produk kami DataNumen BKF Repair ngagaduhan rasio harga / performa anu pangsaéna.

Rata Laju Pamulihan

ngabandingkeun Bagan

Diajar langkung seueur ngeunaan kumaha DataNumen BKF Repair ngaroko pasanggiri

Kasaksian Palanggan Kami

Interface Pohara Sederhana


Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

Fitur Utama di DataNumen BKF Repair v2.9


  • Pangrojong pikeun Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 sareng Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Ngarojong pikeun ngalereskeun BKF file anu didamel nganggo Utilitas cadangan Windows 95, 98, ME, NT, 2000, XP sareng Server 2003.
  • Ngarojong pikeun ngalereskeun BKF file anu didamel nganggo sadaya vérsi Veritas Backup Exec, dina Windows NT, Windows Server, Netware, OS / 2 atanapi Macintosh.
  • Dukungan pikeun ngahanca set data, volume, struktur folder sareng file dina BKF arsip.
  • Dukungan pikeun cageur dikomprés BKF arsip.
  • Tiasa dianggo salaku alat forensik komputer sareng alat éléktronik (atanapi e-Discover, eDiscovery) alat.
  • Ngarojong pikeun ngalereskeun BKF file dina média rusak, sapertos disket, Zip disk, CDROM, jst.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun sakumpulan BKF payel.
  • Ngarojong pikeun ngahanca multi-set data sareng multi-volume BKF arsip.
  • Ngarojong pikeun ngalereskeun BKF file sakumaha ageung 16777216 TB (ie 17179869184 GB).
  • Henteu diperyogikeun hak istimewa administrator BKF payel.
  • Dukungan pikeun milarian sareng pilih BKF file anu kedah dilereskeun dina komputer lokal.
  • Dukung integrasi sareng Windows Explorer, janten anjeun tiasa ngalereskeun a BKF file kalayan menu kontéks Windows Explorer kalayan gampang.
  • Dukung operasi sered & serelek.
  • Paréntah garis paréntah dukungan (DOS prompt).

Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

maké DataNumen BKF Repair pikeun Pulih Korup BKF payil


Nalika anjeun BKF file rusak atanapi rusak kusabab sababaraha alesan sareng anjeun teu tiasa mulangkeunana leres, anjeun tiasa anggo DataNumen BKF Repair pikeun nyeken dina BKF file sareng pulih saloba data ti aranjeunna sabisa.

Start DataNumen BKF Repair:

DataNumen BKF Repair

Catetan: Sateuacan pulih naon anu rusak atanapi rusak BKF file sareng DataNumen BKF Repair, mangga tutup Microsoft Backup Utility sareng aplikasi sanés anu tiasa ngarobih BKF file.

Pilih anu korup atanapi rusak BKF file pikeun ngalereskeun:

Pilih Sumber File

Anjeun tiasa masangkeun BKF nami file langsung atanapi klik dina Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih file na.

Sacara standar, DataNumen BKF Repair bakal cageur barang dina BKF file sareng simpen kana diréktori xxxx_recovered, dimana xxxx mangrupikeun sumberna BKF nami file. Salaku conto, pikeun file MyBackup.bkf , diréktori kaluaran standar bakal MyBackup_recovered. Upami anjeun hoyong nganggo nami sanés, punten pilih atanapi setkeun saluyu na:

Pilih Diréktori Kaluaran

Anjeun tiasa input nami diréktori langsung atanapi klik Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih diréktori.

Klik Start Perbaikan tombol, jeung DataNumen BKF Repair bakal start scanning sareng ngalereskeun sumberna BKF file. Bar kamajuan

Bar kamajuan

bakal nunjukkeun kamajuan perbaikan.

Saatos prosés perbaikan, upami sumberna BKF file tiasa hasil ngalereskeun, anjeun bakal ningali kotak pesen sapertos kieu:

Kotak Pesen Suksés

Ayeuna anjeun tiasa muka diréktori MyBackup_recovered ngandung sadaya barang anu dipulihkeun dina BKF file.

Émbaran leuwih


DataNumen BKF Repair 2.9 dileupaskeun tanggal 18 Désémber 2020

  • Pariksa apdet produk otomatis.
  • Otomatis ningkatkeun kana vérsi pangénggalna.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen BKF Repair 2.7 dileupaskeun tanggal 4 Nopémber 2020

  • Ningkatkeun tingkat pamulihan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen BKF Repair 2.6 dileupaskeun tanggal 18 Nopémber 2019

  • Ningkatkeun tingkat pamulihan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen BKF Repair 2.5 dileupaskeun dina Méi 16th, 2019

  • Dukungan pikeun cageur dikomprés BKF payel.
  • Desain ulang mesin perbaikan angkatan.
  • Dukungan pikeun nyimpen log perbaikan batch.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen BKF Repair 2.2 dileupaskeun dina 17 Agustus 2013

  • Ningkatkeun kasaluyuan kana sistem operasi énggal Windows 7 sareng 8.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen BKF Repair 2.1 dileupaskeun tanggal 1 Désémber 2010

  • Ningkatkeun kasaluyuan GUI.
  • Ningkatkeun deteksi kasalahan sareng fungsi laporan.
  • Ningkatkeun kagunaan GUI.
  • Ngalereskeun bug dina ngolah pesen kasalahan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen BKF Repair 2.0 dileupaskeun dina 2 April 2009

  • Tulis ulang sadaya aplikasi sareng mesin perbaikan.
  • Ngadesain deui GUI.
  • Ngalereskeun bug dina ngolah nami file.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen BKF Repair 1.2 dileupaskeun tanggal 5 Juli 2006

  • Ngaronjatkeun mesin recovery.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen BKF Repair 1.0 dileupaskeun tanggal 16 Juni 2005

  • Alat anu kuat pikeun nyageurkeun cadangan Microsoft anu rusak (BKF) file.