DataNumen BKF Repair Babandingan Kalapa

DataNumen BKF Repair 3.4
Pamulihan Kernel pikeun BKF 8.5.1 Stellar Phoenix BKF Parangkat Lunak Pamulihan 2.0 Pamulihan pikeun Cadangan 3.0 Cageur Data kanggo MS Cadangan 1.0 SysTools BKF Ngalereskeun 5.2.0.1 Ngalereskeun Cadangan Abdi 4.20
harga+ USD149.95 USD264 USD199 USD248.5 USD199 USD134.5 USD324.93

Laju Pamulihan

Rata Rata Laju * 99.58% 9.09% 9.09% 99.58% 9.09% 78.27% 9.09%
Case 1
(5MB ngaruksak BKF file)
100% 0% 0% 100% 0% 100% 0%
Case 2
(50MB ngaruksak BKF file)
100% 0% 0% 100% 0% 100% 0%
Case 3
(100MB ngaruksak BKF file)
100% 0% 0% 100% 0% 100% 0%
Case 4
(500MB ngaruksak BKF file)
100% 0% 0% 100% 0% 100% 0%
Case 5
(1GB rusak BKF file)
100% 0% 0% 100% 0% 100% 0%
Case 6
(2GB rusak BKF file)
100% 0% 0% 100% 0% 100% 0%
Case 7
(4GB rusak BKF file)
Part 1 Part 2 Part 3
100% 0% 0% 100% 0% 61.20% 0%
Case 8
(8GB rusak BKF file)
Part 1 Part 2 Part 3 Part 4 Part 5
100% 0% 0% 100% 0% 61.20% 0%
Case 9
(10GB rusak BKF file)
Part 1 Part 2 Part 3 Part 4 Part 5 Part 6
100% 0% 0% 100% 0% 49.50% 0%
Case 10
(15GB rusak BKF file)
Part 1 Part 2 Part 3 Part 4 Part 5 Part 6 Part 7 Part 8
100% 0% 0% 100% 0% 49.50% 0%
Case 11
(4GB rusak BKF file)
Part 1 Part 2 Part 3
99.80% 13.90% 13.90% 99.80% 13.90% 61% 13.90%
Case 12
(4GB rusak BKF file)
Part 1 Part 2 Part 3
95.20% 95.20% 95.20% 95.20% 95.20% 56.80% 95.20%

Rojongan OS

Sadaya vérsi Windows 32bit nuhun 98 / ME / NT teu didukung 98 / ME / NT / 2000 teu didukung 98 / ME / NT teu didukung 98 / NT / 2000 teu didukung 98 / NT / 2000 teu didukung 98 / ME / NT teu didukung
Sadaya vérsi Windows 64bit nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun

BKF Dukungan Format

BKF File anu didamel ku NTBackup kanggo NT4.x / 2000 / XP / Server 2003 nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun

Rojongan Métode Cadangan

Cadangan normal nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun
Nyalin cadangan nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun
Cadangan tambahan nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun
Cadangan anu béda nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun
cadangan poean nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun

Dukungan Pilihan Cadangan

Anggo metode cadangan normal, teras pilih pilihan "Tambihkeun cadangan ieu kanggo cadangan anu aya". nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun
Anggo metode cadangan normal, teras pilih "Ganti cadangan anu tos aya" pilihan cadangan. nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun

Kamampuh dina Malikeun Objek

Cageur deui susunan data, jilid, struktur folder sareng file dina BKF file. nuhun Volume, struktur folder teu didukung Volume, struktur folder teu didukung Dataset, volume teu didukung Dataset, volume teu didukung Volume teu didukung Struktur folder henteu didukung
Cageur multi-set data sareng multi-volume BKF payel. nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun

Fitur séjén

ngalereskeun BKF file dina média rusak, sapertos disket, Zip disk, CDROM, jst. nuhun teu teu teu teu teu teu
Ngalereskeun angkatan nuhun teu teu teu teu teu teu
Henteu diperyogikeun hak istiméwa nuhun teu nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun
Pilarian teras pilih BKF file pikeun ngalereskeun. nuhun teu nuhun teu teu teu teu
Integrasi menu kontéks Windows Explorer. nuhun teu teu teu teu teu teu
Dukung operasi sered & serelek. nuhun teu teu teu teu teu teu
Paréntah garis paréntah dukungan (DOS prompt). nuhun teu teu nuhun teu teu teu